Entreprenør, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2327 Siste år
823 Siste 3 mnd
241 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av ny idrettshall samt ombygging av eksisterende skole, Maura skole, Nannestad kommune

Registrert Dato: Tirsdag 11. Oktober 2011

Maura skole har i dag for liten kapasitet i forhold til et økende elevantall og skal bygges om fra en toparallell til en treparallell barneskole med 26 x 3 elever pr trinn. Eksisterende bygninger skal bygges om i tillegg til at det skal bygges ny flerbrukshall med en mindre undervisningsfløy.
Den eldste delen av Maura skole, bygninsdel A og B, ble bygget på 50- tallet og skolen har siden blitt bygget ut i flere omganger, blant annet med gymsalbygget som kom i 1967. Bygningsdel E er den nyeste delen og ble bygget ut i 1997.
I bygningsdel A, B, D og E skal det bare foretas små endringer, mens det i bygg C skal foretas en hovedombygging og nyeste regelverk (TEK10) vil bli gjeldende for hele dette bygget.
Skolens administrasjon sitter i dag på plan 01 i bygg A. Etter ombyggingen vil de holde til i bygg C.
Flerbrukshallen skal lokaliseres på ledig tomt øst for barneskolen og bygges i tilknyting til eksisterende gymnastikkfløy. Skolen har behov rom for kulturoppsetninger og arealer store nok til å samle flere klasser samtidig. Tilpasning av hallen til kulturformål er derfor viktig for flerbrukshallen.
Det skal gis pris på to alternativer, en for stor og en for liten hall. Størrelsen på flerbrukshallen vil bli bestemt av kommunen etter at anbudene er kommet inn
Alternative spilleflater hall:
? Stor hall, spilleflate 23x44m
? Liten hall, spilleflate 16x24m
Flerbrukshallen inneholder en spilleflate, klatrevegg, tribune, garderober / sosiale rom, lager, teknikkrom, scene og heis. I tillegg inneholder hallen 3 klasserom, 3 grupperom samt et musikkrom. Hallen skal oppføres i nøktern god standard med god driftsøkonomi.
Hallen skal være en klassisk flerbrukshall for hele kommunen og primært tilfredsstille behovet for idrettsfunksjonell aktivitet (gjennom kommunens skoler og idrettslag), for trim- og aktivitetsgrupper og for ulike kulturarrangementer. Hallens spesifikasjoner skal baseres på tilbudsspesifikasjonen, samt KKDs veileder for flerbrukshaller og skal således tilfredsstille krav i fm søknad om spillemidler.
Idrettshallen er utformet med tanke på universell utforming og fleksibel bruk i skole og idrettsmessig sammenheng. Hallen er utformet etter krav stilt i Veileder Flerbrukshaller, Planlegging, bygging, drift og vedlikehold utgitt av Kultur- og kirkedepartementet.
Entreprenøren må påregne å bistå byggherre ved oppsett av budsjett i forbindelse med spillemiddelsøknad.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker

Bygg, Byggherre, Bygging, Bygninger, Drift, Garderober, Musikkrom, Planlegging, Pris, Scene, Tomt, Vedlikehold

Nannestad, Akershus

Avsluttet: Tirsdag 01. November 2011