Elektriker, Kulde & varme, Rørlegger i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

254 Siste år
61 Siste 3 mnd
13 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av nytt hus

Registrert Dato: Mandag 04. Oktober 2010

Vi er en familie på seks, som nå skal bygge nytt hus. Hustypen er et smarthus fra norbohus. Det er norbohus som har byggefeltet vi skal bygge i. Byggemelding er sendt og start blir til neste år. Vi ønsker i den forbindelse å få tilsendt tilbud på det elektriske arbeidet, samt rørleggerarbeidet. Vi har og sendt byggemelding på garasje med leilighet. Fint om denne også tas med, med tanke på innlagt strøm og vann/rør.

Innenfor det elektriske: ønsker vi og å få tilbud på varmekabler i første etasje, samt begge badene i andre etasje. Fint om vi og fikk en pris på varmepumpe.

Innenfor rørleggerarbeidet: Er det et ønske å fått en pris på hva vannbåren varme (luft til vann) vil koste i første etasje, samt begge bad i andre etasje. Når det gjelder sanitær og innredning, ønsker vi å stå fritt til å velge annen leverandør, eller de tilbud som måtte være gjeldende i markedet. Men at rørlegger vi velger selvsagt monterer. (Det vil ikke bli valgt ukjente merker - da dette er en trygghet for rørlegger og oss)

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere