Arkitekt, Betong, Brønnboring, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

9193 Siste år
4064 Siste 3 mnd
511 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av nytt toalett (WC) ved Sjøskolen/Hovedøya

Registrert Dato: Onsdag 25. September 2019

Åpen tilbudskonkurranse i forbindelse med at Bymiljøetaten skal anskaffe entreprenør for bygge- og anleggsarbeider «Bygging av nytt toalett (WC) ved Sjøskolen/Hovedøya». Bakgrunnen for anskaffelsen er at dagens toalettbygg ikke tilfredsstiller dagens krav, blant annet til antall toaletter, HC‐toalett, samt oppsett av septiktank, isolering av bygg, m.m. Det nye toalettet vil bestå av ett HC‐toalett (inkl. dusj) og toalettavdeling med toaletter og pissoar.
Toalettbygget vil stå på peler til fjell uavhengig av bryggen som omkranser bygget. Det nye toalettet vil bli koblet til nytt VA‐nett som i dag etableres på Hovedøya. Tilkobling til VA-nettet kan skje tidligst ca. nov/des 2019.
Prosjektering og utformingen av bygget er gjort i nært samarbeid med Undervisningsetaten (UDE) for å sikre at deres behov vil bli ivaretatt. Videre har utformingen av bygget ivaretatt Byantikvarens (BYA) innspill mtp. takform og plassering. Fylkesmannen og Plan- og bygning har godkjent tiltaket, og IG foreligger.
Leveringstidspunkt(er) for ytelsen(e) er 13. mars 2020.
Se konkurransegrunnlag, inkl. vedlegg, for mer informasjon.


Referansenummer:  2-BYM-2019 (saksnr. 19/00505)