Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Bygging av nytt toalett (WC) ved Sjøskolen/Hovedøya

Åpen tilbudskonkurranse i forbindelse med at Bymiljøetaten skal anskaffe entreprenør for bygge- og anleggsarbeider «Bygging av nytt toalett (wc) ved Sjøskolen/Hovedøya». Bakgrunnen for anskaffelsen er at dagens toalettbygg ikke tilfredsstiller dagens krav, blant annet til antall toaletter, hc‐toalett, samt oppsett av septiktank, isolering av bygg, m. m. Det nye toalettet vil bestå av ett hc‐toalett (inkl. Dusj) og toalettavdeling med toaletter og pissoar.
Toalettbygget vil stå på peler til fjell uavhengig av bryggen som omkranser bygget. Det nye toalettet vil bli koblet til nytt va‐nett som i dag etableres på Hovedøya. Tilkobling til va-nettet kan skje tidligst ca. Nov/des 2019.
Prosjektering og utformingen av bygget er gjort i nært samarbeid med Undervisningsetaten (ude) for å sikre at deres behov vil bli ivaretatt. Videre har utformingen av bygget ivaretatt Byantikvarens (bya) innspill mtp. Takform og plassering. Fylkesmannen og Plan- og bygning har godkjent tiltaket, og ig foreligger.
Leveringstidspunkt(er) for ytelsen(e) er 13. Mars 2020.
Se konkurransegrunnlag, inkl. Vedlegg, for mer informasjon.
Anbud id:
609959
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 25. September 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud