Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1398 Siste år
493 Siste 3 mnd
117 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av skien krematorium - tilbygg og ombygging

Registrert Dato: Onsdag 19. Januar 2011

Krematoriet i Skien ligger i dag i underetasje på kapellet på Nordre gravlund. Rommene er trange og de mange høydeforskjellene og smale transportveiene gjør krematørenes arbeid vanskelig. Forurensningsloven krever rensing av røykgass fra krematoriet. En ny kremasjonsovn med anlegg for rensing av røykgassen får ikke plass innefor den eksisterende bygningen. Sammen har dette ført til beslutning om å bygge et nytt krematorium som tilbygg til kapellet. Arbeidene omfatter tilbygg (ca. 295 m2) og ombygging (ca. 160m2). Tilbygget plasseres i brannklasse 1 og risikoklasse 2. Det vil bli avholdt anbudsbefaring den 26.01.11, kl. 13.00. (Sted: Skien - Nordre gravlund kapell.)
Prosjektet skal gjennomføres som delte entrepriser med bygningsentreprenøren som administrerende sideentreprenør med ansvar for koordinering og samordning av de øvrige sideentreprenørene. Arbeidene omfatter følgende fag:
- Bygningsmessige arbeider (EB)
- Luftbehandling (EV)
- Røranlegg(ER)
- elektrotekniske arbeider (EE)
I tilegg skal arbeidene til TABO (leverandør av krematoritekniske utstyr, ovn o.l.) også koordineres av EB mot de øvrige arbeidene.
Anbudsdokumentene og anbudstegningene leveres kun på CD i pdf-format.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere