Entreprenør i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

351 Siste år
99 Siste 3 mnd
28 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av takoppløft inkl.bad i 2.etg

Registrert Dato: Tirsdag 24. August 2010

Vi ønsker å ha et baderom med dusj oppe i 2.etg. For å få nok høyde vil vi ha en takoppløft. Nåværende situasjon er et lite rom med vask og toalett. 2 soverom på hver sin side og et oppholdsrom ved trappeoppgangen. Vi ønsker en takoppløft for baderom og oppholdsrom.

For å få nok bredde på baderom må næværende vegg flyttes ca. 35 cm til siden mot soverommet. Dessuten vil vi flytte inngangsveggen mot badet for å få plass til en bredere dør inn mot soverommet. Nå er døren inn mot soverommet ikke midtstilt og på ca. 70 cm bredde og det ønskes en soveromsdør som er midtstilt på ca. 80cm bredde.

Det skal settes inn et vindu på badet og 2 vinduer på den oppløfte veggen for oppholdsrommet og trappeoppgangen.

Vi ønsker flislagt baderomsgulv med varmekabler. Flislagte vegger og hvite baderomsplater i taket.
Baderom ønskes med skjulte elektrisitetskabler og vannrør, samt opphengt toalett. Dusj rett på gulvet med halvrunde glassdører som kan klappes innover.

Byggetegningene (se vedlegg) er godkjent i sin helhet av Rygge kommune 07.07.2010 Byggearbeidet ønskes å være ferdig i februar-mars, senest april 2011

Vi ønsker å ha en totalpris på alt arbeidet. Vi er usikre hva vi vil gjøre med gulvet på oppholdsrommet og soverommet. Ønsker å ha en timepris for evt. legging av nytt gulv.

Vi vil gjerne bruke et pålitelig norsk firma med et våtromssertifikat.

Vi ønsker i første omgang kun å bli kontaktet på mail. (På grunn av eget arbeid ønsker jeg ikke å bli kontaktet på mobiltlf. Ser at mobil må registeres, men forventer at mitt ønske blir respektert inntil vi har en dialog om igangsettelse av byggearbeid)

Vi er glade for å få en tilbakemelding.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere