Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

605 Siste år
145 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av utendørs platting, ca 595 x 315 cm

Registrert Dato: Onsdag 02. Mai 2012

Vi ønsker bistand til å bygge en utendørs platting og tilhørende gelender med omtrentlige mål 595 x 315 cm og gelender på ca. 400 cm (Noe avvik må påregnes pga variasjoner i tilstøtende vegger). Det kan leveres tilbud på enten:

A) firma som tar på seg hele prosessen med konstruksjon, bygging og ferdigstilling av platt, samt stiller med nødvendig utstyr og medbringer materialer.

Eller

B) Snekker / tømrer med fagbrev, registrert foretak og erfaring med bygging av tilsvarende konstruksjoner. Dokumentasjon på dette må vedlegges tilbudet. Utførende person har ansvar for konstruksjon og bistår i bygging av platt, samt stiller med nødvendig utstyr. Vi kan stille med bemanning og materialer om ønskelig.

Det må fremgå av tilbudet om alternativ a eller b er er ønsket. Oppdraget skal utføres så snart som mulig og. Befaring kan gjøres ved å kontakte anbudsgiver, evt. kan bildedokumentasjon sendes pr. E-post.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Befaring, Bygging, Dokumentasjon, Ferdigstilling, Konstruksjon, Konstruksjoner, Materialer, Platting, Tømrer, Utstyr, Vegger

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Fredag 18. Mai 2012