Murer, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1045 Siste år
279 Siste 3 mnd
106 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av våtrom m/ansvarsrett - ansvarsrett haster

Registrert Dato: Onsdag 18. August 2010

Vi har for tiden inne byggesøknad der vi trenger ansvarsrett (prosjekterende, kontrollerende, utførende) for bygging av baderom med delvis adskilt WC/vaskerom (se vedlagte tegninger).

Når arbeidet skal gjøres vil det være satt opp vegger m/X-finer og lagt sponplategulv m/overliggende 30 mm XPS, avstandsbøyler for armering, armeringsnett og utlagte rør for vannbåren varme.

Arbeidet vil omfatte:

1. Støping av gulv (25mm underdekning på armering, armeringsnett, pex-rør og 30mm overdekning på rør - totalt minimum 75mm støp + fall)

2. Oppsetting av 13mm litex-plater m/tetting av alle gjennomføringer (totalt 18 stk for veggbokser, avløp i vegg, etc), hjørner og skjøter. I tillegg skal det settes opp en mindre vinklet skillevegg i 75mm litex mellom vaskenisje og dusj, evt en alternativ utførelse med vanlig lettvegg dekket med 13mm litex

3. Legging av membran etter våtromsnormen på gulv, inkl. forskriftsmessig tetting av 3 sluker (2 av disse vil være mot vegg (type unidrain el. likn.), og 1 tilrettelagt for senere montering av badekar)

4. Legging av 305x305mm travertinfliser på gulv og kontroll av fall (fliser kjøper vi inn selv). Flisene skal legges med tynnest mulig fuger (helst nesten usynlig)

I tillegg vil vi gjerne ha pris på legging av fliser på veggflater som opsjonsarbeid. Rommet skal foreløpig ikke benyttes til noe annet enn plassering av VV-tank, men skal når økonomien tillater det innredes som baderom.

Total gulvflate er 13,9 m2, og veggflate som skal dekkes med litex og senere flislegges er 43,1m2.

Årsaken til at vi velger litex fremfor gips, er først og fremst litt vanskelig tilkomst med trange trapper og mange skråvegger på det planlagte baderommet. I utgangspunktet har vi tenkt å kjøpe inn litex-plater m/monteringsutstyr selv, men vi er åpen for at også dette materiellet prises inn. Støpemasse og smøremembran til mansjetter/skjøtebånd ol. må dekkes av tilbudet.

Som alternativt tilbud er det også mulig å prise arbeidet med gipsvegger/smøremembran, men da må arbeidet også inkludere materiell og transport til byggeplassen.

Tilbyder må ha sentral godkjenning eller være kvalifisert for lokal godkjenning av ansvarsrett (helst med tidligere godkjent ansvarsrett). Det er en stor fordel med våtromssertifikat.

Arbeidet skal fortrinnsvis utføres i begynnelsen av november, men tidsrommet mellom slutten av oktober og begynnelsen av desember kan diskuteres. Innsending av søknad om ansvarsrett må skje senest 24.august.

Vedlagt ligger tegninger m/snitt i målestokk 1:100 i A3, detaljplan av baderom i målestokk 1:25