Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

BYGGING, EIE OG DRIFT AV HØYHASTIGHET BRED- BÅNDSNETT I ÅSNES KOMMUNE

Oppdragsgiver ønsker å inngå en kontrakt med en utbygger som kan levere minimum 30 Mbit/s nedstrøms bredbåndshastighet til privatkunder, bedrifter og offentlige bygg i utbyggingsområdet. Utbyggingsområdet alle i Åsnes kommune. Totalt skal prosjektet kunne tilby bedret internett tilgang til 406 husstander. Det er tilbyders ansvar å prosjektere utbyggingen og bygge ut slik at kravene i denne utlysningen blir tilfredsstilt. følgende utgifter godkjennes som anleggsutgifter:
1. Grøftekostnader, dvs. Utgifter til graving og nedlegging av rør og kabler, igjenfylling, asfaltering, rydding, bort kjøring av overskuddsmasser, herunder utgifter til graveentreprenør.
2. Eventuelle dokumenterte utgifter til grunnvederlag for fremføring av grøft over grunneiers eiendom.
3. Innkjøp av materiell som er nødvendig for å kunne bygge et fullt ut funksjonelt nett i henhold til kravspesifikasjonen. Arbeidskraft i form av montør/hjelpemann for bygging av nettet.
4. nødvendig prosjektledelse og prosjekteringskostnader for gjennomføring av utbyggingen. Dette gjelder kun slike kostnader pådratt etter inngivelse av tilbudet.
5. Utgifter til fellesføring (engangsavgift) til andre stolpeeiere (eksempelvis Telenor eller Eidsiva Anlegg as).
6. Andre utgifter som etter konkret vurdering kan godtas som nødvendige for å få anlegget funksjonelt i henhold til forespørsel.
Driftskostnader, vedlikeholdskostnader og utgifter knyttet til levering av innholdstjenester er ikke støtteberettigede kostnader. Prisstigning i anleggsperioden skal være inkludert i tilbudsummen.
Anbud id:
559065
  • Sted:
    Åsnes
  • Registrert:
    Lørdag 1. Desember 2018