Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1093 Siste år
367 Siste 3 mnd
81 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bylivsundersøkelse for Oslo sentrum

Registrert Dato: Torsdag 06. Oktober 2011

Oslo kommune v/ Sekretariatet for Levende Oslo, Eiendoms- og byfornyelsesetaten, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av Bylivsundersøkelse Oslo sentrum 2012 - 2013.
Oppdragsviser har behov for oppdatert kompetanse om det faktiske bylivet og om potensiale for økt omfang og intensitet av bylivet i Oslo sentrum. Denne kompetansen er viktig som bakgrunn for videre satsning på å gjøre Oslo sentrum attraktivt, levende og tilgjengelig.
Oppdragsgiver tar utgangspunkt i at god framkommelighet for gående og gode muligheter for opphold og opplevelse er sentrale faktorer for å utvikle et tilgjengelig, attraktiv og levende sentrum. Framkommelighet for kollektivreisende, privatbilister og syklister er avgjørende for å sikre tilgjengelighet til sentrum. Et variert nærings-, service- og kulturtilbud er en forutsetning for utvikling av et levende og attraktivt sentrum.
Oppdragsgiver ønsker å utvikle felles kompetanse om det faktiske bylivet i Oslo sentrum, og potensiale for økt byliv i det samme området. I tillegg ønskes anbefalinger av strategier for å oppnå mer byliv i Oslo sentrum.
Oppdragsgiver ønsker å gjennomføre en undersøkelse av bylivet i Oslo sentrum. Undersøkelsen skal programmeres etter medvirkning fra Bymiljøetaten, Plan- og Bygningsetaten og privat næringsliv som er representert i Levende Oslo-samarbeidet.
?Byliv? benyttes i denne sammenheng som en betegnelse på utendørs aktivitet i byrommet uavhengig av formål og varighet på aktiviteten.
?Byrom? benyttes i denne sammenheng som en betegnelse på offentlig tilgjengelige gater, plasser og parker.
Det skal gis pris på forslag til program for bylivsundersøkelse i Oslo sentrum, herunder forslag til geografisk avgrensning, beskrivelse av medvirningsprosess med Bymiljøetaten, Plan- og bygningsetaten, samt privat næringsliv (del 1). Det skal gis pris på gjennomføring av bylivsundersøkelsen (del 2) og pris på fagrapport med resultat av undersøkelsen (del 3).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anbudskonkurranse, Anskaffelse, Pris

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 15. November 2011