Glassarbeider, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

704 Siste år
213 Siste 3 mnd
59 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bytte av opptil 12 vinduer på enebolig

Registrert Dato: Søndag 05. August 2012

Jeg ønsker å bytte ut mesteparten av vinduene
på vår drøyt 20 år gamle villa. Tilsammen er det snakk om opptil 13 vinduer, litt avhengig av kvalitetsvurdering underveis i arbeidet. Er usikker på om det er vanlig å kjøpe både vinduer og arbeidet samlet, eller om vi kjøper vindu selv og kun innhenter anbud på selve demonteringen og monteringen. Begge alternativer kan derfor være aktuelt. Problemet med dagens vindu er delvis punkteringer og delvis vasstrukne / utvidede vinduskarmer.

Jeg har tatt en del bilder og markert de ulike vinduene på disse bildene. Jeg antar likevel at det er fornuftig med en kort befaring før endelig tilbud utarbeides. Kontakt meg, så avtaler vi dette.

Vindubeskrivelse og -mål:

- Vindu 1-5: Større vinduer, alle ut fra stue i første etasje. Disse skal ikke kunne åpnes. Det
er ønskelig med lufteslisse i vinduskarm. Vi er interessert i å vurdere selvvaskende vinduer.
Ytre mål inkl vinduskarm er ca. 104, 5 cm i bredden og 153 cm i høyden. Indre glassmål
er ca. 96, 5 cm i bredden og 146, 5 cm i høyden.

- Vindu 6-11: Noe mindre vinduer, en ut fra kjøkken i 1. etg, resten ut fra bad og soverom i 2. etasje. Disse må kunne åpnes, helst som vist på bildene. Det skal være lufteslisse i vinduskarm. Selvvaskende vinduer er ikke aktuelt. Dersom det er mulig å få ´dimmet´ glass eller andre løsninger som hindrer innsyn i vinduet på badet, så er dette interessant. Et av de største problemene i disse vinduene i 2. etasje har vært at det dannes mye fukt på innsiden av vinduene som renner ned i vinduskarm. Løsninger for å redusere dette problemet hadde vært fint. Vi har for øvrig i dag to ´indre´ vinduer av samme størrelse og type som i dag står mellom kjøkken og utestue. Vi tror det kan være en god idé å vurdere å bytte disse mot to av de ytre vinduene og dermed slippe unna med å kjøpe to færre vindu. Vurdering av dette, og gjennomføring av slikt bytte er inkludert i anbudet. Ytre mål inkl vinduskarm er ca. 100 cm i bredden og ca. 110 cm i høyden. Indre glassmål er ca. 88, 5 cm i bredden og ca. 98, 5 cm i høyden.

- Vindu 12-13: Dette er to smalere, høyere vindu som står på hver sin side av døren ut til veranda i 2. etasje. Disse vinduene kan i dag ikke åpnes, men det er ønskelig for de nye vinduene. Det er ønskelig med lufteslisse i vinduskarm. Selvvaskende vinduer er ikke aktuelt. Ytre mål inkl vinduskarm er ca. 54, 5 cm i bredden og ca. 155 cm i høyden. Indre glassmål er ca. 46, 5 cm i bredden og ca. 146, 5 cm i høyden.

(Vedr. Lufteslisser i vinduskarm, så antar jeg det er mulig å vurdere å gjenbruke dagens. Det er jo ikke typisk i øvre vinduskarm at det er problemer med vanninntrenging. )

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Glassarbeider, Snekker

Befaring, Glass, Kjøkken, Soverom, Stue, Villa, Vindu, Vinduer, Vinduskarm

Stavanger, Rogaland

Avsluttet: Fredag 10. August 2012