Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1279 Siste år
263 Siste 3 mnd
94 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bytte av totalt 28 vinduer + 2 dører, samt etterisolering 3 yttervegger

Registrert Dato: Fredag 07. Mai 2010

Ønsker tilbud på arbeid i forbindelse med bytte av alle vinduer i huset vårt på Lørenskog. Totalt 28 stk i ulike størrelser, inkludert to trekantvinduer oppunder mønet. I tillegg er det to (veranda)dører med vindu som skal byttes. Vinduene og dørene blir levert med karmer fra firma på Nøtterøy, og i jobben ligger selvfølgelig også nødvendig kontakt med leverandør.
Huset har 3 vegger med såpass høyde at stillas vil være nødvendig.
Jobben innebærer altså
- Alt rivningsarbeide og opprydning i etterkant
- Innsetting av nye vinduer m/karmer og nødvendig foring/isolasjon og vannbrett
- Innsetting av to stk dører med vinduer

I tillegg til dette vurderer vi sterkt å etterisolere 3 stk yttervegger. Hvis dette kan tas med som en isolert del av tilbudet, er det fint. I den ene ytterveggen ligger det i dag vannrør, som i hele vinter har frosset med jevne mellomrom. Uansett etterisolering eller ikke av vegg, vil det være nødvendig å fjerne ytterpanel for å isolere disse rørene. Dette må altså koordineres med en rørlegger. Hvis noen har kontakt/avtale med et firma, er det selvfølgelig en fordel.

I tillegg er det slik at vi hadde håpet å kunne få gjort denne jobben stort sett ferdig (i hvert fall i størst mulig grad) før skolestart i august. Vinduene tar opp til 8 uker å få levert, så jeg antar det begynner å haste litt med det hele, tatt i betraktning at det er ferietid i løpet av denne perioden også.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Dører, Etterisolering, Innsetting, Karmer, Rørlegger, Stillas, Vannrør, Vegg, Vegger, Vindu, Vinduer, Vinter, Ytterpanel

Finstadjordet, Akershus

Avsluttet: Torsdag 20. Mai 2010