Blikkenslager, Snekker, Taktekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1808 Siste år
693 Siste 3 mnd
190 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bytte tak på enebolig

Registrert Dato: Tirsdag 23. April 2013

Om oppdraget:
Vi skal bytte tak og takrenner på huset. Det ligger takstein på huset i dag og det er en løsning som vi ønsker å fortsette med. Vi har vurdert Zanda Protector takstein, men er åpen for forslag. Undertakspapp og lekter / sløyfer skal mest sannsynlig byttes. Videre ønsker vi metall eller aluminium takrenner. Nedløpene fra takrennene skal ned i rør og det er behov for rennevinkler inn mot vegg. Stigetrinn til pipe må selvsagt på plass. Vi ønsker nytt beslag rundt pipen. Videre skal det monteres snøfangere på begge langsider, ny hette på lufteventil og soyl skal på plass. Det sitter to Velux-vinduer på taket som trenger nytt beslag rundt. Alt øvrig beslag må også tilpasses og monteres.

Informasjon om huset:
Huset har halv-valm takkonstruksjon og takflate på 190 kvm. Mønet er på 13, 2 m, samlet valmstokk på 8, 8 m. Noe som gir et samlet behov for 22 lm med mønestein. Lengden på vannbord er til sammen 13-14 m. Omkrets på taket er ca. 51 m og det er til sammen 19 lm med nedløpsrenner.

Huset ligger i skråning og har 1 etasje over bakkeplan på to av sidene og to etasjer på de to resterende. Det er plass til å sette container på gårdsplass.

Vi ønsker et tilbud på både
1) Arbeid
2) Arbeid + materialer

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere