Entreprenør, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2368 Siste år
864 Siste 3 mnd
223 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bytte vindu

Registrert Dato: Mandag 12. September 2011

Det ønskes tilbud på skifte av 1 stk. vindu. Vinduet som sitter der nå har fastkarm, dvs. det kan ikke åpnes. Det som ønskes er skifte til et vindu som kan åpnes for lufting og som også er godkjent som rømningsvindu i tilfelle brann.

Leiligheten som vinduet tilhører er beliggende i 3. etasje, men like utenfor vinduet er leilighetens balkong. Derfor kan man kan stå og arbeide utendørs som om leiligheten befant seg i 1. etasje (dvs. stige eller lift ikke nødvendig).

Det som ønskes er altså luftemulighet gjennom vindu og rømningsmulighet ut på balkong gjennom vindu. Derfor skal nevnte vindu skiftes.

Ang. dimensjoner av vindu: Det er tatt mål av REELL lysåpning i eksisterende vindu, dvs. av "ytterkanter av synlig glass" i eksisterende glass. Målene er: Høyde: 112,3 cm. Bredde: 107,4 cm.

Vinduet som settes inn må også ha god varmeisolasjonsevne (U-verdi), slik at man med skiftet av vinduet ikke introduserer en trekk- og varmetapskilde.

Vinduet som skal settes inn må være nytt, men kan godt ha noen rent kosmetiske defekter i karm. (Dette fordi jeg selv etterpå kan bruke trekitt el.l. og maling og fikse disse defektene). Bortsett fra dette må vinduet være uten defekter. I tilbudet må det opplyses om vinduet som tilbys har rent kosmetiske defekter i karm eller ikke.

Arbeider, produkter og ferdig resultat må selvsagt tilfredsstille alle krav i alt relevant offentlig lovverk/regelverk.

Tilbudet skal omfatte både alle deler (vindu og evt. lister m.m. som evt. må skiftes fordi vinduet skiftes), alle arbeidskostnader og alle eventuelle andre kostnader (f.eks. reiser). Spesifiser samlet tilbudssum tilbudspris på hhv. deler, arbeid og evt. annet.

Arbeidene ønskes utført så fort som mulig, så spesifiser vennligst også tilbudt utførelselsdato.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker

Balkong, Glass, Karm, Lift, Lister, Lysåpning, Maling, Måling, Vindu

Strømmen, Akershus

Avsluttet: Onsdag 12. Oktober 2011