Entreprenør, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4034 Siste år
2344 Siste 3 mnd
286 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bytte vinduer i en hel bygård i Oslo

Registrert Dato: Onsdag 17. Oktober 2018

Vi planlegger å gjennomføre utskiftning av vinduer i hele bygården i løpet av første halvår 2019. Styret i Sameiet Langgata har i den anledning fullmakt til å representere sameiet opp mot hovedentreprenører. Om sameiet: Sameiet består av bygården Langgata 2 som er lokalisert på Rodeløkka i Oslo. Totalt består sameiet av 51 seksjoner. Sameiet ble stiftet i 1976 og har over tid hatt sunn drift og god økonomi. Antall vinduer:
Sameiet har gjennomført en foreløpig opptelling på 169 vinduer av ulik størrelse. Sameiet ønsker et pristilbud for alle 169 vinduer, men med opsjon for kjøp av ytterligere 20 vinduer av tilsvarende kvalitet, eventuelt en reduksjon på 20 vinduer ved overdekning. Kravspesifikasjoner: - Kjøp, levering og montering av 3-fags lavenergivinduer med tilhørende lavenergi vinduskarmer. - Vinduene inklusive vinduskarmene må ha U-verdi (varmeisolasjon) på bedre eller tilsvarende 0, 8
- Vinduene ha mulighet for spalteventil
- Vinduene må være godkjent av Norsk Dør- og Vinduskontroll.
- Vinduene må montert faglig korrekt uten luftlekkasjer rundt vinduet. Leverandør vil bli valgt ut på bakgrunn av følgende kriterier:
- Sunn forretningsdrift over tid, med tilfredsstillende likviditet og soliditet.
- Konkurransedyktig pris. - Referanser: Referanser fra prosjekter av likende art vil bli vektlagt.
- Kvalitet. Arbeidet må være forskriftsmessig utført og inkludere garanti på arbeidet. - Leveringstid. Dagmulkt benyttes ved forsinket levering.
Sameiet legger til grunn at alle potensielle leverandører er godkjente for ansvarsrett. Videre forventes alle leverandører å oppfylle de lover og regler tilknyttet skatt, avgifter og arbeidsmarkedskriminalitet. Sameiet benytter Huseiernes landsforbunds kontrakt for avtale om håndverkertjenester på fast eiendom.
Henvendelser tas kun per e-post.