Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Rørlegger, Ventilasjon i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

C00065 - Varmeanlegg

4 plasthaller og 1 vaskehall oppvarmes i dag ved fyring av fossilt brensel (fyringsolje). Plasthallene oppvarmes av mobile varmluftsaggregat, mens vaskehallen varmes opp av et stasjonært varmluftsaggregat. Eksisterende varmekilder skal fjernes.
Plasthallene: det skal etableres vannbårne varmeanlegg i plasthallene bestående av en undersentral for nærvarme og varmluftsvifter. Sekundærsiden av nærvarmeveksler skal sikres mot frost vha. Glykol.
Vaskehall: eksisterende varmluftsaggregat erstattes med et nytt tilluftsaggregat med vannbårent varmebatteri. Det skal etableres en undersentral for nærvarme i bygget. Sekundærside av nærvarmeveksler skal sikres mot frost vha. Glykol. Eksisterende kanalnett for ventilasjon skal beholdes så langt det lar seg gjøre.
Fremlegging av nærvarmerør til inventarene vil gjennomføres av en egen entreprise. nærvarmerørene skal legges gjennom vegg og avsluttes ca. 0, 3m innenfor yttervegg, hvor grensesnitt mellom entreprisene defineres.
Demontering og sanering av allerede utfasede varmekilder med tilhørende rør og utstyr: 7 oljekjeler, 1 gasskjel og 2 el-kjeler. Fjerning av skorstein/pipe og oljetanker er ikke medtatt i denne entreprisen.
Se for øvrig konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
462647
  • Sted:
    Målselv
  • Registrert:
    Lørdag 22. April 2017