Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Maskinentreprenør, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

C00580 Støytiltak bygg på basen, Ørland, fase 2

Gjennomføring av støyreduserende tiltak på eksisterende bebyggelse med støyfølsomt bruksformål inne på Ørland flystasjon. Prosjektet skal ivareta brukers behov for et godt arbeidsmiljø inne på flystasjonen. Krav til innendørs lydnivå er gitt i bestemmelser til reguleringsplan for Ørland flystasjon samt Arbeidsmiljøloven. Prosjektets hensikt er å gjennomføre tiltak slik at bestemmelser knyttet til innendørs lydnivå er oppfylt.
Det innebærer å gjøre bygningsmessige tiltak på bygninger inne på basen med et støyømfintlig bruksformål, som ikke oppfyller kravene til innendørs lydnivå og/eller arbeidsmiljøloven. Det kan være tiltak på tak/fasade/skifte av vinduer etc. Type og omfang av tiltak avhenger av utendørs støynivå, byggets lyddempende egenskaper, herunder konstruksjon og standard, samt byggets tiltenkte bruk/aktivitet. i hovedsak vil tiltakene være bygningsmessige (tømrer, maler etc.), med hovedvekt på utskifting av vinduer og etterisolering av fasade. Flere av byggene skal også ha tiltak på eller utskifting av eksisterende ventilasjons- og varmetekniske anlegg. Med eksisterende bebyggelse som har krav på støytiltak menes:
- Forlegninger og kvarter (beboelse og overnatting)
- Kontorer
- Verksteder
Anbud id:
532908
  • Sted:
    Ørland
  • Registrert:
    Fredag 29. Juni 2018

Lignende oppdrag i Trøndelag

2 anbud