Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Bemanning, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

C01598 - Prekvalifisering - Evenes - Rehabilitering sheltere og hangar 2, delkontrakter (bygg, VVS og elektro)

Denne konkurransen består av 3 delkontrakter. Entreprenører kan søke om deltakelse i en eller flere av disse.
Bygg 4 x shelter:
Det skal gjøres tiltak for å bedre akustikk v/montering av akustikkplater og akustikkvegg. Det skal også utføres rivearbeider og hjelpearbeider for vvs/el.
Hangar 2:
Det skal etableres en skillevegg i hagnarbygg, og i tillegg skal det utføres rivearbeider og hjelpearbeider for vvs/el.
vvs 4 x shelter:
Det skal etableres aerotempere, ventillasjonsbatterier, ventilasjonsfilter og avfuktere. i tillegg skal det utføres rivearbeider
Hangar 2:
Bygget forsynes i dag av lokal fyrkjel som skal fases ut. Det skal etableres ny hovedveksler, gulvvarmeveksler og pumper mot ny fjernvarmetilkobling til hele Hangar 2. Prosjektet infrastruktur fører frem fjernvarme. Det skal etableres aerotempere, trykkluftanlegg, nytt ventillasjonsaggregat, avfukting og spesialavtrekk. i tillegg skal det utføres rivingsarebider.
Elektro 4 x shelter:
Det skal etableres nye fordelinger og nytt belysningsutstyr. Det skal etableres nytt system for brannalarm og kabling for adgangskontrollsystem mm. i tillegg skal det utføres rivearbeider.
Hangar 2:
Det skal kabelføres for nye installasjoner. Det skal etableres ny hovedfordeling, belysning i hangaren, brannalarmanlegg og kabling for alarmkontroll mm. i tillegg skal det utføres rivingsarbeider.
Anbud id:
604703
  • Sted:
    Evenes
  • Registrert:
    Torsdag 29. August 2019