Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

710 Siste år
219 Siste 3 mnd
57 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Co2 fangstanlegg ? teknologikvalifisering og ingeniørtjenester

Registrert Dato: Tirsdag 05. Juli 2011

Tilbyder skal på oppdrag fra Gassnova SF utføre teknologikvalifiserings- og engineeringsaktiviteter for å assistere CO2 Capture Mongstad (CCM) Prosjektet med design og teknologikvalifisering av et fullskala CO2 fangst anlegg. Fangstanlegget skal designes for post combustion CO2 fangst fra det eksisterende kraftvarmeverket på Mongstad. Et teknologikvalifiseringsprogram som demonstrerer fangstanleggets ytelse (inkludert helse- og miljø effekter, fangstgrad og energiforbruk) skal planlegges og gjennomføres for å kvalifisere og velge minste en fangstteknologi for den videre utredningen. Det vil bli inngått en rammeavtale som omfatter følgende delarbeider, som vil bli gjenstand for separate avrop underveis i prosjektet når og om Gassnova SF tar beslutning om avrop:
- Mulighetsstudie for et fullskala fangstanlegg
- Teknologikvalifisering av foreslått design for fangstanlegg
- Konseptstudie for et fullskala fangstanlegg
Formålet med arbeidet som skal utføres er å redusere teknisk-, miljø- og helserisiko til et akseptabelt nivå for valgte løsninger. Formålet er ytterligere å etablere den grunnlagsdokumentasjonen som er nødvendig for å kunne beslutte hvordan prosjektet skal videreføres.
Basert på resultatene fra teknologikvalifikasjonsprogrammet vil CCM Prosjektet fastsette kravene som skal gjelde for neste fase. Denne fasen vil være gjenstand for en ny anskaffelsesprosess hvor leverandører som er i stand til å levere en kvalifisert teknologi som møter Prosjektets krav, har anledning til å søke deltakelse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anlegg, Design, Leverandører, Rammeavtale

Isdalstø, Hordaland

Avsluttet: Tirsdag 12. Juli 2011