Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1079 Siste år
353 Siste 3 mnd
84 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Cruisekai utredning for oslo

Registrert Dato: Torsdag 07. Mai 2009

Utredningen skal danne grunnlag for et strategivalg når det gjelder framtidig dimensjonering, plassering og antall cruisekaier i Oslo havn, og hvordan dette arealmessig skal løses. Utredningen skal også omfatte mulig tilrettelegging for en permanent snuhavn.
Målsetning for oppgaven er å komme fram til gode arealløsninger som både tilfredsstiller nødvendige kriterier for cruiseskipkaier og innehar gode løsninger i forhold til øvrig byutvikling, planlagt havnepromenade og allmennhetens tilgang til sjøen og sjøfronten.
Selve utredningen skal gjøres i form av en systematisk gjennomgang av teoretisk mulige lokaliseringer for cruiseanløp, med siling av de mest aktuelle lokaliseringene. For de silte lokaliseringene skal det gjøres en mulighetstudie av arealløsninger, samt vurdering av de konsekvensene tilrettelegging for cruiseanløp vil innebære.
Som bakgrunn for å anslå framtidig dimensjoneringsbehov må det også gjøres en gjennomgang av framtidsprognoser for cruisetrafikken.
Utredningen skal formidles gjennom en hovedrapport bestående av tekst illustrert med tabeller og kartillustrasjoner, perspektivtegninger og eksempler.
Frist for innlevering av hovedrapport er satt til 1.april 2010.
For ytterligere detaljer se vedlagte kravspesifikasjon.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Dimensjonering, Kravspesifikasjon

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 02. Juni 2009