Entreprenør, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2329 Siste år
581 Siste 3 mnd
225 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

CT-maskin og kontainerhus

Registrert Dato: Onsdag 04. Juli 2012

Avdeling for rettspatologi og klinisk rettsmedisin ved Nasjonalt folkehelseinstutt skal gå til anskaffelse av CT-maskin som skal plasseres i et tilgrensende kontainer-bygg til obduksjonsarealene på Rikshospitalet. Avdelingen deler disse lokalene med Oslo Universitetssykehus (OUS) og anskaffelsen er et samarbeidsprosjekt mellom FHI og OUS.
Bruk av Computertomografi (CT) har vist seg å være et svært nyttig verktøy i forbindelse med rettsmedisinske obduksjoner. Avdeling for rettspatologi og klinisk rettsmedisin, Nasjonalt folkehelseinstitutt (FHI) har flere års erfaring med bruk av CT ved spesielle problemstillinger, for eksempel ved skuddskader, hos omkomne i trafikken og ved dødsfall etter brann. Bruk av CT har vist seg svært verdifullt for visualisering av skader, for dokumentasjon av funn og derved kvalitetsforbedring av undersøkelsene. Teknologien kan også trolig anvendes til å belyse funn (sykdomsforandringer og skader) som ellers ville blitt uoppdaget. Her pågår for tiden utstrakt forskning internasjonalt.
Fordi det ikke er plass til CT-maskinen i dagens lokaler er det planlagt at maskinen skal plasseres i et nybygg («kontainerhus»). Det er søkt Plan- og bygningsetaten, Oslo kommune om tillatelse til å oppføre bygget.
Vi ønsker primært tilbud på hele leveransen d.v.s. CT ? maskin og kontainerhus, men vil også vurdere tilbud på deler av leveransen.
Konkurransen gjennomføres som en åpen anbudskonkurranse, en ett-trinns prosess hvor alle interesserte leverandører kan gi tilbud. Det er ikke tillatt med forhandlinger.
CT-maskin komplett iht kravspesifikasjon
kontainerhus komplett iht kravspesifikasjon

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere