Arkitekt, Bygningskontroll, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

763 Siste år
352 Siste 3 mnd
61 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

D0530 EFU-10268 Landåssvingen 15, Byggherreombud

Registrert Dato: Torsdag 07. November 2019

Bergen kommune har overtatt den gamle lærerhøgskolen på Landåssvingen 15, G.nr. 161 b.nr. 699,702 og 706.
Prosjektet Landåssvingen 15 - Rehabilitering og ombygging, består i hovedsak av en ombygging og full rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. Prosjektet skal utføres som passivhus og tilfredsstille krav til tilnærmet nullutslippsnivå mht. teknisk standard.
Bygningen skal huse Byrådsavdeling for sosial, bolig og inkludering v/Etat for inkludering sin virksomhet som består av Etatskontoret, Introduksjonssenteret og undervisningsformål med voksenopplæring. (tidligere Nygård skole). Det er videre avtalt sambruk med Etat for idrett i forbindelse med byggets idrettsarealer.
BHOs oppgave blir å ivareta alle ytelser iht. vedlagte veiledende ytelsesbeskrivelse datert 23.10.2019, og ytelser beskrevet i andre deler av tilbudsunderlaget.
I første omgang ansvar for oppfølging av gjennomføringsfasen av Baunebanen med garderobeanlegg.
Parallelt med dette være ansvarlig for utarbeidelse/samordne tilbudsgrunnlag for hhv. rivningsentreprisen og hovedombyggingen.
Det er allerede etablert en prosjekteringsgruppe i prosjektet i regi av HLM arkitektur, Multiconsult as, 3RW as og Smedsvig landskap as som vil bistå BHO med utarbeidelse av tegninger og funksjonsbeskrivelser


Referansenummer:  2018/32612