Arkitekt, Prosjektleder i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

280 Siste år
90 Siste 3 mnd
20 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Dak-, skanning, vektorisering og kopitjenester - rammeavtale

Registrert Dato: Onsdag 10. Juni 2009

Sørlandet sykehus HF er et foretak i Helseregion Sør-Øst. Foretaket har sykehus i Arendal, Kristiansand og Flekkefjord Driftsenhetenved eiendoms- og tekniskavdeling har ansvar for oppfølging, vedlikehold og drift av alle sykehusets eiendommer og er oppdragsgiver for denne utlysningen
Sykehusene ved de ulike lokasjoner består av en betydelig antall bygninger hvor det er ulike krav til dokumentasjon og tegningsunderlag. Det er nå behov for å overføre deler av tegningsarkivet fra papirtegninger til DAK format. Sørlandet sykehus HF inviterer med dette til konkurranse for inngåelse av avtale / rammeavtale vedrørende kjøp av DAK-, skanning og kopitjenester. Arbeidet vil i hovedsak gjelde skanning og vektorisering av tegninger samt tilhørende tjenester som kopiering, laminering etc. Det vil bli inngått rammeavtaler om kjøp av DAK-, skanning- og kopitjenester med varighet i 2 år fra avtaleinngåelse, med opsjon på forlengelse i 1 + 1 år. (2+1+1)
Anslått volum på avtalen er vurdert ut fra dagens registrerte behov til 1-2 mill kroner eks. mva i løpet av perioden på 4 år.
Endelig volum og avrop på avtalen vil imidlertid være avhengig av prioriteringer og de til en hver tid tildelte budsjetter. Det endelige volum innebærer derfor en del usikkerhet og kan bli redusert.
Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å kunne inngå parallelle rammeavtaler.
Ved inngåelse av avtale med flere leverandører vil det velges en hovedleverandør som får den leveransen som er spesifisert i kravspesifikasjonen og videre alle hasteoppdrag og enkelt oppdrag anslått til verdi under kr 100.000 eks. mva.
Oppdrag over antatt beløp kr 100.000 eks. mva. vil bli lyst ut som minikonkurranser mellom de andre valgte tilbyderne. Anbudet håndteres i Mercell anbudsportal og komplett kravspesifikasjon og informasjon kan hentes ned her. All spøsmål, kommunikasjon og innlevering av anbudet skal også foregå elektronisk via Mercell. Spørsmål vedr nedlasting eller ander forhold knyttet til anbudet Kontakt: Mercell support +47 21 01 88 60 e-mail: support@mercell.com Web: *** Linken er fjernet *** /> For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
*** Linken er fjernet *** /> II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen71000000

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere