Alarm & sikkerhet i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

52 Siste år
17 Siste 3 mnd
1 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Datalekkasjebeskyttelse

Registrert Dato: Fredag 19. November 2010

Helse Sør-Øst RHF skal gjennomføre konkurranse om rammeavtale for kjøp og vedlikehold av løsninger og kompetanse for datalekkasjebeskyttelse (Data Loss Prevention). Foretaksgruppen Helse Sør-Øst har ingen felles rammeavtale for dette området.
Kravene til effektiv og sikker samhandling både innenfor helseregionen, med tjeneste¬tilbydere innenfor helse, offentlige sektor, private selskaper og eksterne samhandlings¬arenaer er økende. Foretaksgruppen Helse Sør-Øst har i sin strategi mål om å utvikle og effektivisere sikker samhandling som et middel for god og likeverdig pasientbehandling.
IKT-løsningene i helse Sør-Øst består i dag av flere tjenesteplattformer og selv om det pågår en konsolidering av leveranseplattformer innen regionen vil dette ta tid å gjennomføre. Som et ledd i en slik konsolidering arbeider regionen med å utvikle og etablere et sett regionale sikkerhetstjenester. Løsningene for datalekkasjebeskyttelse vil inngå som en av disse tjenestene.
Helse Sør-Øst RHF har på denne bakgrunn igangsatt en anskaffelsesprosess for å etablere en regional rammeavtale på løsninger og kompetanse med formål å bygge opp en standardisert tjeneste for datalekkasjebeskyttelse. Tjenesten skal driftes av Sykehuspartner. Rammeavtalen skal anvendes for å få tilgang på teknologi, support/vedlikehold og konsulenttjenester knyttet til design, pilotering, implementering og opplæring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet

Design, Implementering, Konsulenttjenester, Rammeavtale, Vedlikehold

Halden, Østfold

Avsluttet: Mandag 20. Desember 2010