Betongsaging, Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

12507 Siste år
8573 Siste 3 mnd
618 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Dele soverom

Registrert Dato: Onsdag 03. Mars 2010

Anbudet:

Vi ønsker uforpliktende anbud på å dele et soverom i to, det vil si sette opp ny lettvegg (gjerne noe lydisolasjon), skjære ut ny døråpning og sette inn det nødvendige av dørkarmer mv. slik at dette ferdigstilles i samsvar med eksisterende stil.

Vi antar at veggen hvor ny dør skal settes inn er bærevegg. Det er i dag gipsvegger i gangen og soverom (se vedlagte bilder), antagelig mur innenfor.

Oppdragstaker skal sørge for at nødvendige og anbefalte beregninger foretas og forsterkninger (stålbjelke?) settes inn. Alle lov-/forskriftsmessige krav skal følges, herunder eventuelle krav til søknader eller annet. Det er plassert en stikkontakt der hvor døren antagelig skal plasseres, flytting av denne skal hensyntas i planlegging og i anbudspris.

Anbudet bes omfatte den totale prosessen fra planlegging og til arbeidet er ferdigstilt, og slik at oppdragsgiver kun inngår avtale med (og forholder seg til) oppdragstaker etter dette anbudet.

Med ferdigstillelse menes at det ikke kreves ytterligere arbeid fra oppdragsgiver enn eventuell maling, for å ha et ekstra soverom, ny dør, karmer og vegg, estetisk pent utført og i samsvar med eksisterende stil. Det opplyses at døråpning, karmer mv for øvrige dører i leiligheten er noe dypere enn (se bilder).

Vi vektlegger en ryddig prosess og ønsker en god dialog på hvilken fremgangsmåte og materialer som velges, og et anbud behøver derfor naturligvis ikke være endelig før eventuell befaring. Oppdragstaker må kunne fremvise gode referanser samt dokumentasjon på at arbeid vil utføres av fagutdannede personer. Oppdragsgiver skal gis dokumentasjon på at arbeidet utføres ”hvitt”, og at merverdiavgift betales.Mulig ekstraarbeid (som evt avtales separat og ikke inkludert i anbudspris):

1. Rørlegger: Bytte eksisterende og montere nytt, innkjøpt toalett.
2. Rørlegger: Koble opp vannledning fra under vask til side by side kjøleskap, inkludert automatisk ledning som kutter vanntilførsel ved eventuell lekkasje.
3. Elektriker: Montere dimmer på et eller flere rom (i stedet for eksisterende stikkontakt).
4. Elektriker: Mulig montere lysbryter mv. i nytt soverom.Mvh Per Sverre