Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Delentreprise for bygnings- og tekniske rehabiliteringsarbeider kjøpsvik skole.

Denne entreprisen er en delt entreprise der tilbyderen kan velge å gi pris på enten bygningsmessige arbeider for skolebygget eller tekniske arbeider for svømme- og gymnastikksalen, som er en del av skolebygget. Ønsker tilbyder å gi pris på begge entreprisene, er det fullt mulig.
Delentreprise bygningsmessige arbeider:
Rehabilitering av skolebygningene går i all hovedsak ut på å utbedre betong- og armeringskader i fasaden, utskifting av en vinduer i tillegg til at en del av fasadene skal platekles. Øvrige fasader rengjøres og males. i tillegg er det et par tak som det skal skiftes taktekking på.
Delentreprise tekniske arbeider:
Ventilasjonsanlegget ventilerer i dag gymsal, basseng og dusjområdet. Det er pr i dag ingen varmegjenvinning på avtrekksluften. Det eksisterer eget avfuktningsanlegg for svømmehall, men dette er defekt. Anlegget planlegges utskiftet, og erstattes med to separate anlegg til svømmehall og gymsal.
Anbud id:
128208
  • Sted:
    Bodø, Narvik Bindal, Sømna, Brønnøy, Vega, Vevelstad, Herøy (Nordland), Alstahaug, Leirfjord, Vefsn, Grane, Hattfjelldal, Dønna, Nesna, Hemnes, Rana, Lurøy, Træna, Rødøy, Meløy, Gildeskål, Beiarn, Saltdal, Fauske, Sørfold, Steigen, Lødingen, Evenes, Røst, Værøy, Flakstad, Vestvågøy, Vågan, Hadsel, Bø, Øksnes, Sortland, Andøy, Moskenes, Hamarøy, Tjeldsund  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 17. Desember 2010

Lignende oppdrag i Nordland

6 anbud