Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

753 Siste år
214 Siste 3 mnd
59 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Delevegg i stue

Registrert Dato: Onsdag 01. September 2010

Sted Apeltun - Bergen

Jeg ønsker å få satt opp en delevegg i stue på ca 3,7 m i lengde I enden (til høyre på bildet) må en tverrvegg lages på ca 40 cm. Dette fordi ende veggene ikke er på linje. Veggen vil ha en høyde på ca 2,97 m.

Deleveggen er for å gjøre stuen litt mindre ved å dele av til et lite bibliotek/kontor. Imidlertid ønsker jeg å ha en stor dør etc inn til biblioteket slik at en kan ha det åpent mellom rommene. Dette løses nok best med å ha en ekstra høy dør (pga høyt under taket). En eller annen form for skyvedør er å foretrekke. Eksisterende vegger i stuen er gipsplatevegger. Jeg ønsker veggen såpass solid at det lett kan henges stativ til flatskjerm på den. Videre tenkte jeg å ha to langsgående hyller over døren inne i biblioteket/kontoret. Disse lages som en del av veggen og må tåle vekten av bøker.

Det skal legges kontakter og TV uttak samt kabelgate til høytalere i veggen. Dette er avtalt med elektriker. I den forbindelse må nok endeveggen inn i biblioteket/kontoret åpnes. Ca 2,5 meter med gipsvegg må repareres etter dette. Åpning og lukking av vegg inngår i anbudet.

Forslag til skyvedørsløsning mottas med stor takk. Prisen på denne kan gjerne holdes utenfor resten av jobben, da det sikkert er forskjellige kvaliteter og løsninger som er priset veldig forskjellig.

Tar gjerne mot anbud på malerarbeidet også.

Dette ønskes utført snarest mulig.

For ordens skyld: Parketten i hele stuen skal skiftes – garantisak.

For mer informasjon ring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Delevegg, Elektriker, Gipsvegg, Skyvedør, Stativ, Stue, Tverrvegg, Vegg, Vegger

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Tirsdag 14. September 2010