Elektriker, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2351 Siste år
580 Siste 3 mnd
149 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Delrenovering av bad – pilestredet , 1 etasje

Registrert Dato: Onsdag 25. August 2010

Beskrivelse av oppdrag: Badet ligger i leilighet 1 etsj i gammel bygård og har blitt renovert av tidligere eier antakelig for ca 20-25 år siden. Størrelse ca 3.4 kvm, se vedlagte plantegning. Badet har fliser gulv med varmekabler, fliser vegger og nedsenket tak med downlights, vaskinnredning med speil, dusj og toalett, se vedlagte bilder.

Renoveringsbehov: Det er jordfeil i varmekabel gulv. Termografering er utført av fagmann og viste brudd i nærheten av toalett, en flis tatt vekk og påstøp fjernet. Termograferingen og inspeksjonen avdekket at varmekabler lå relativt grunn og vært utsatt for både sterk varme og fuktighet. Konklusjon var at de bør skiftes.

Arbeid ønskes utført: Fjerning av gulvfliser, understøp og gamle varmekabler, gulvareal er ca 3.4 kvm. Legging av nye varmekabler, påstøp m/membran og flislegging ( fliser anskaffes separat, angi evnt opsjon). Videre ønskes montert dusjkabinett 90x70 samme sted som dusjveggen står, rør til dusj ligger åpne på vegg, se bildet. Angi pris og fabrikat av dusjkabinett separat. Det antas at toalett, vaskinnredning, sluk og røropplegg kan beholdes, hvis mangler/slitasje avdekkes vil evnt utskiftninger bli avtralt som tilleggsarbeid. Det er ønskelig at pristilbud angir hvor mange dager arbeidet vil ta å utføre.