Entreprenør, Flislegger, Murer, Rørlegger, Snekker i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1059 Siste år
261 Siste 3 mnd
86 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Demontering og gjenoppbygging av 3 stk bad.

Registrert Dato: Fredag 26. Juni 2009

Gjelder 3 stk bad i hus bygd i 2004, der alle tre gulvene er tatt opp uten at veggene er tatt opp. Dette har jeg nå en rettskjennelse på at ikke er forskriftsmessig, og at badene må bygges om på nytt med ny membran.
Alle badene er flislagt på hele gulvet og veggene.
Alt av baderomsutstyr forutsettes gjenbrukt.

Hovedbad: 7,9 kvm. Vegghengt toalett, dobbelt vask i Svedberg innredning, og dobbelt Svedberg overskap med speil, dusjhjørne, ekstra vegg for innebygging av vaskesøyle. Samme fliser ønskes, kjøpt på Flis Form med 20 % rabatt for ca kr 22 000,- i oktober/november 2004. (Har sjekket at de fortsatt fører samme flis). Lagt inn to felter med pynteflis vertikalt på vegg, samt to fliser med dekor over "hylle" over vegghengt toalett.
I forbindelse med det vegghengte toalettet er det et felt fra gulv til tak med utforing ifbm med røropplegg.

De to andre badene er begge på 3,7 kvm.
Det ene befinner seg i en utleiedel: Gulvfast wc, dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin og enkel vask i skap og speilskap over. (Foss)
Enkle og ordinære fliser på vegg/gulv. Hvit vegg og koksgrå gulvfliser.
Ekstrabad hoveddel: Veggghengt toalett, varmtvannsbereder, dusj med forheng, enkel vask med Svedberg over- og underskap.
Fliser kjøpt på Klipra Flis (som nå er nedlagt?), litt oppgradert flisvalg i forhold til utleiedel og med to ulike fliser på vegg delt opp med en rad pynteflis vertikalt på to vegger. Ønsker i utgangspunktet en lignende flisløsning.

Ønsker pristilbud på hele jobben, der badene er klare til bruk slik de fremstår idag.

NB! Det gjøres oppmerksom på at det er indikasjoner på skadefølge på badet i utleiedel, og på hovedbad vil det også være et poeng i å rette opp feil fall mot sluk.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere