Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Transport i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Deponi av rene masser for prosjektet Stamnettprosjektet

Prosjektet Ny Vannforsyning Oslo (nvo) og Stamnettprosjektet
Én vannkilde og ett vannbehandlingsanlegg forsyner i dag om lag 90 prosent av befolkningen i Oslo med drikkevann. Dette gjør vannforsyningen svært sårbar.
Derfor bygger Oslo kommune nå en reservevannforsyning, og vi planlegger for nye vannforsyningstunneler (stamnett). Arbeidet er organisert i to prosjekter:
• Prosjektet Ny vannforsyning Oslo vil føre vann fra den nye vannkilden Holsfjorden fram til nytt vannbehandlingsanlegg på Huseby. Fra Huseby føres rent vann i tunnel til Sagene. En reguleringsplan for dette prosjektet ble vedtatt i november 2019, og planlagt byggestart er 3. Kvartal 2020.
• Stamnettprosjektet vil føre rent vann i tunnel fra Sagene til Disen og videre til Trosterud, og fra det eksisterende vannbehandlingsanlegget på Oset (Kjelsås) til Disen. Prosjektet er i utredningsfasen, hvor vi samler inn innspill til reguleringsplanen fra offentlige instanser og andre interesserte. Tunnelene skal drives både konvensjonelt og ved bruk av tbm (tunnelboremaskin. Planlagt byggestart er 1. Kvartal 2022.
Begge prosjektene er planlagt ferdige i 2028.
Denne kunngjøringen gjelder deponering av rene masser fra Stamnettprosjektet. på denne siden kan du lese mer om Stamnettprosjektet: #URL0# Mer informasjon om prosjektet Ny vannforsyning Oslo finner du her: #URL1#
Behov for massedeponi for mottak av rene masser
Vann- og avløpsetaten (vav) og Stamnettprosjektet har behov for
massedeponier når anleggsarbeidene starter opp. Det må derfor inngås avtaler med deponi(er) med nødvendige tillatelser i nærheten av anleggsområdet på Stubberud. Deponiet skal være lokalisert innen 1, 5 t/r fra riggområdet på Stubberud. Avstandsbegrensningen er satt fordi man ønsker å minimalisere miljøulempene ved massetransport.
Det er per dags dato mange usikkerhetsfaktorer vedrørende massene, blant annet når det gjelder mengde, tidspunkter for tilgjengelighet og beskaffenhet, i tillegg kommer usikkerhet knyttet til offentlige tillatelser. vav ønsker likevel allerede nå, for å sikre fremdriften i prosjektet, og starte prosessen med å undersøke muligheten for å massedeponier i Osloregionen.
Samlet behov for massedeponi/-er ifm. Stamnettprosjektet utgjør ca. 720 000 tfm3 (teoretisk fastkubikk).
i tillegg til å kunne ta imot rene masser fra Stamnettprosjektet vil det i eventuelle avtale(r) også inkluderes opsjon for å håndtere tbm-masser fra prosjektet Ny vannforsyning (nvo) Oslo sitt anleggsområdet på Huseby. Det samlede behovet for deponi for masser fra Huseby utgjør ca. 500 000 tonn rene masser
Det settes av praktiske og økonomiske grunner et minstekrav til kapasitet hos massedeponiet: 400 000tfm3.
vav ønsker i utgangspunktet å oppnå kontakt med aktører som vil motta rene masser vederlagsfritt, men også aktører som krever vederlag bes melde sin interesse.
Anbud id:
670814
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 21. September 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud