Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Detalj og reguleringsplan for rv 155 ljabrudiagonalen, kollektivtiltak

Det skal utarbeides detalj og reguleringsplan for kollektivtiltak på rv 155 Ljabrudiagonalen. Det innebærer kollektivfelt i nordgående retning på strekningen fra bru over Østfoldbanen til Nedre Prinsdals vei, rundkjøring i krysset Ljabrudiagonalen x Nedre Prinsdals vei, med en egen arm til fremtidig innfartsparkering vest for jernbanen. Det skal planlegges gang-/sykkelvei vest for Nedre Prinsdals vei, mellom kollektivterminalen og riksvegen, på strekningen nordre innkjøring til kollektivterminalen til søndre innkjøring til kollektivterminalen. Det er ønskelig med estetisk god kvalitet i prosjektet. Det er tidligere utarbeidet detalj- og reguleringsplan på kollektivfeltet fra bru over Østfoldbanen til Nedre Prinsdals vei, men den planen er aldri fremmet Oslo kommune for politisk behandling. Leverandør vil få tilgang på tidligere plan digitalt, men står fritt til å benytte seg av denne i sitt arbeid.
Anskaffelsen omfatter også geoteknisk vurdering, støyutredning og opsjon på miljøteknisk tiltaksplan. Utredninger skal utføres for hele strekningen, også den strekningen hvor det er utarbeidet detalj og reguleringsplan for tidligere.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=169178.
Anbud id:
51219
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 14. Mai 2009

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud