Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

DIALOGKONFERANSE, 5401 Sikkerhet, lås og beslag

Prosjekt nytt sykehus i Drammen skal gjennomføres med byggherrestyrte sideentrepriser hvor noen av byggene også skal gjennomføres som totalentrepriser. Det ble gjennomført dialogkonferanse våren 2018 og det ble anbefalt å ha en gjennomgående sikkerhetsentreprise hvor dører, lås og beslag var inkludert. Prosjektet har nå satt opp en entrepriseplan med 5401 Sikkerhet, lås og beslag som en gjennomgående sikkehetsentreprise hvor lås og beslag er inkludert, mens dører ikke er inkludert.
Det er ønskelig med dialog rundt innholdet i 5401 sikkerhet, lås og beslag og hvordan dere som leverandører vurderer denne entreprisen og de fordeler og ulemper det gir å sette sammen entreprisen på denne måten.
Vi ønsker i én-til-én møtene å få presentert følgende:
1) Hvordan vil dere organisere leveransen og egen organisasjon
2) Hvilke fordeler, utfordringer og risikoer ser dere med denne modellen kontra en mer tradisjonell modell hvor sikkerhet er egen entreprisen og lås og beslag ligger hos byggentreprenør.
3) Med utgangspunkt i navnet «sikkerhet, lås og beslag». Hvordan ser dere for dere entreprisens innhold, og hva ser dere for dere leveres av andre aktører. (Ta utgangspunkt i standard dørleveranser for sykehus)
4) Hvordan tenker dere å sette opp leveransen? (utførelse, prosjektering, styring, grensesnitt m. m.)
5) Andre innspill.
påmelding: #URL0#ører-lås-og-beslag/register
Anbud id:
568269
  • Sted:
    Oslo, Drammen
  • Registrert:
    Onsdag 13. Februar 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud