Maskinentreprenør, Sanering, Transport i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

540 Siste år
145 Siste 3 mnd
53 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Dialogkonferanse - deponering/rensing av skytebanemasser

Registrert Dato: Onsdag 24. April 2013

Invitasjon til dialogkonferanse - deponering/rensing av skytebanemasser
.
Forsvarsbygg ser at vi de kommende årene vil ha et stort behov for deponering, gjenvinning, forbrenning, energiutvinning og/eller rensing av forurensede masser fra, hovedsakelig, skytebaner og skytefelt.
.
De største utfordringene knyttet til disse massene er utlekking (særlig antimon) og høyt TOC-innhold. En viss andel av massevolumet kan være farlig avfall/spesialavfall.
.
Forsvarsbygg ønsker å anskaffe de relevante deponi- og avfallshåndteringstjenester for å kunne sikre en helhetlig og i størst mulig grad miljøriktig behandling av disse massene. I den forbindelse er både logistikken, tjenestens innhold og miljøaspektet av sentral interesse. Det planlegges å avholde dialogkonferanse i forkant av anskaffelsen. Anskaffelsen vil sannsynligvis bli avholdt som åpen eller begrenset anbudskonkurranse.
.
Formålet med dialogkonferansen er å etablere en tidlig dialog med markedet for å finne frem til gode løsninger. Konkurransegrunnlaget vil bli ferdigstilt i etterkant av dialogkonferansen.
Det bes avgitt foreløpig svar på spørsmål samtidig med påmeldingen, eller inntil tre dager før dialogkonferansen, se spørreskjema som ligger ved påmeldingsskjema. Sent innkommet svar kan ikke garanteres hensyntatt, men vil bli tatt med inn i møte hvis det er kommet våre delegater i hende.
.
Dialogkonferansen skal avholdes 24. mai 2013 i Oslo (eller nærliggende område).
.
Foreløpig agenda:
09:30: Registrering. Kaffe og te
10:00: Informasjon om konkurranseform, anskaffelsesprosessen, tidsfrister etc.
10:15: Informasjon om behovet og mulighet for dialog
12:00: Lunsj
12:30 ? 16:00: En-til-en møter med hver enkelt leverandør (ca 25 minutter per leverandør)
.
Hensikten med en-til-en møtene er å få dialog med hver enkelt av de potensielle leverandørene om de punktene vi ønsker informasjon om. Nytt eller utdypende svar kan også sendes i etterkant av dialogkonferansen (frist 14 dager) av både leverandører som har deltatt og leverandører som ikke har deltatt. Tilbakemeldingene vil bli behandlet som forretningshemmeligheter. Ideer og opplysninger som fremkommer på denne måten vil kunne brukes i den kommende anskaffelsen.
.
Dialogkonferansen er åpen for alle leverandører.
.
Påmeldingsfrist: 3. mai 2013
.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maskinentreprenør, Sanering, Transport

Behandling, Leverandør, Leverandører, Rensing

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Tirsdag 07. Mai 2013