Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Dialogkonferanse IT konsulenter

Ruter er ved et veiskille. Vi leverer fremdeles løsninger på tunge, proprietære systemer som må driftes og forvaltes. Disse er i transisjon. De siste årene har vi utviklet tidsriktige og populære løsninger for våre kunder rundt billettering og reiseinformasjon. Vi har satt oss et mål om å være fremst i den teknologiske utviklingen. Dette gjør vi for å muliggjøre mobilitetsstrategien Ruter og Ruters eiere har for å kunne ta trafikkøkningen gjennom kollektiv, sykkel og gange. Neste generasjons systemer og kundens forventninger fordrer teknologikompetanse og prosesser som gir oss kraft og fart i et kontinuerlig utviklingsløp.
når teknologien er i rask utvikling, må vår evne til å omstille oss være tilsvarende hurtig. Vi trenger fleksible avtaler som ikke bare ivaretar gårsdagens løsninger og dagens behov. Den skal også ivareta fremtidige løsninger og kompetansekrav. Vi ønsker å ta i bruk «dynamisk innkjøpsordning» istedenfor rammeavtale for å ivareta overnevnte behov.
Vi vil til enhver tid ha behov for bistand innen et bredt utvalg av it-relaterte fagområder. Behovet og omfang varierer fra område til område.
Anbud id:
482983
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 23. August 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud