Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Dialogkonferanse Nytt Sykehus i Drammen - Byggnær teknologi

Helse sør-Øst rhf har besluttet at det skal bygges et nytt sykehus i Drammen. Sykehuset skal være lokalsykehus for Lier, Drammen, Nedre Eiker, røyken, Hurum, Sande og Svelvik og ha områdefunksjoner for hele Vestre viken. Det nye sykehuset skal erstatte dagens Drammen sykehus og Blakstad sykehus (psykisk helsevern).
Helse sør-Øst rhf har etablert en egen prosjektorganisasjon til å gjennomføre prosjektet med ressurser fra Sykehusbygg hf. Det gjennomføres nå forprosjekt for nytt sykehus i Drammen, og prosjektorganisasjonen arbeider blant annet med å konkretisere innhold i de ulike anskaffelsene. Dette arbeidet inkluderer prosjektering av de byggnære tekniske ikt leveransene, og utarbeiding av entrepriser og gjennomføringsstrategi.
Anskaffelsen gjennomføres som en innovativ offentlig anskaffelse der det legges opp til dialog og samspill med leverandører og fagmiljø i forkant av konkurransen. Prosjektorganisasjonen til Helse sør Øst rhf ønsker derfor å invitere alle leverandører av bygningstekniske løsninger til en dialogkonferanse.
Prosjektorganisasjonen til Helse sør-Øst rhf arrangerte i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling en leverandørkonferanse om Nytt sykehus i Drammen 11. April 2018. Leverandørkonferansen hadde til hensikt å informere om status på prosjektet og skissere planen videre, slik at leverandørene skulle være best mulig forberedt på å kunne levere gode løsninger på det nye sykehusets behov.
på leverandørkonferansen 11. April ble det orientert om hvordan formell styring av ikt i sykehusbyggeprosjekter foregår og omfanget og tidsplanene for ikt-leveransene til det nye sykehuset ble presentert, sammen med målsettingene for forprosjektet i 2018.
Se vedlagt presentasjon i den veiledende kunngjøringen.
Anbud id:
529821
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Torsdag 14. Juni 2018

Lignende oppdrag i Østfold

5 anbud