IT/Web og Support i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

632 Siste år
483 Siste 3 mnd
50 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Dialogkonferanse varslingsmottak/portal

Registrert Dato: Fredag 05. Mars 2021

Dialogkonferanse varslingsmottak/portal
Lier kommune ønsker å få presentert tjeneste og løsninger på varslingsmottak med tilhørende digital varslingsportal, herunder funksjonalitet, brukervennlighet og dokumenthåndtering. Vi ønsker å se leverandører som tilbyr varslingsmottak og portal som kan være åpen for alle, herunder både medarbeidere og kommunens innbyggere. Varslingsmottaket skal legge til rette for mottak av varsel om kritikkverdige forhold i tråd med arbeidsmiljølovens bestemmelser. Med dette menes forhold som for eksempel; fare for liv eller helse, fare for klima og miljø, korrupsjon eller annen økonomisk kriminalitet, myndighetsmisbruk, uforsvarlig arbeidsmiljø eller brudd på personopplysningssikkerheten. Vi ønsker primært å få presentert leverandører med kompetanse og erfaring mot offentlig sektor.
Vi ønsker å invitere aktuelle leverandører til dialogkonferanse på Teams mandag 22.03.21. Vi setter av klokkeslett for aktuelle leverandører til Teams-møter etter hvert som vi mottar ønsket deltakelse.
Vi inviterer inntil 9 leverandører, prioritert etter påmeldingsfrist.
Påmelding sendes på e-post til innkjøpsrådgiver Elisabeth Wee Kleven; elisabeth.wee.kleven@lier.kommune.no innen 17.03.21 kl. 12:00.


Referansenummer:  2021/3090

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

IT/Web og Support

Leverandører

Halden, Østfold