Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Dialogmøte / leverandørkonferanse - Ferjelem på Skorpa

Flora kommune har vedteke å bygge ein kaifront/ tillegskai til eksisterande kai for deretter å knytte til ei bilbru, dette skal virke funksjonelst som ei mindre ferjekai. Grunnlaget er bl. a. At ein skal kunne frakte bilar til frå Skorpa i samband med fastbuande, næringsliv og hytteeigarar. Tidligare kunne ein ta med bil på Skorpa med dei måtte heisast frå båt til kai og omvendt. Denne løysinga vart avslutta for nokre år sia ettersom det i følgje hms krav ikkje let seg gjere lenger.
Vi ønskjer framtidsretta og kreative løysingar for ferjekaia, og vil derfor invitere til eit ope dialogmøte for leverandørar. målet er stimulere til innovasjon, og å legge til rette for eit meir behovsretta produkt.
Gjennom møte ønskjer Flora kommune å opprette ein dialog med marknaden tidleg i prosessen for å få gode innspel til arbeidet med å utvikle ein funksjonell kravspesifikasjon, samt for å stimulere leverandørbedriftene til utvikling og innovasjon.
Behov
Grunneigarane på Skorpa dvs. Fastbuande, næringsliv og hytteeigarar har eit stort behov for eit funksjoinelt kaianlegg som ein kan benytte til biltransport og anna transport. Pr. d. d har bønder og næringsliv eit stort problem når dei skal frakte ting til frå Skorpa som dyr og anleggsmaskiner.
Flora kommune ønskjer å få på plasss eit nytt anlegg som holdbare og gode funksjonelle løysingar.
Anbud id:
501159
  • Sted:
    Kinn
  • Registrert:
    Mandag 18. Desember 2017