Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Dialogmøte om sirkulær økonomi og ombruk av byggematerialer

Flere offentlige virksomheter ønsker å bidra til øke ombruk av bygningsdeler, materialer, inventar og utstyr i sine bygg, med mål om å bidra til å minimere miljøpåvirkningen og klimagassutslippene. Byggforetakene i Oslo ser derfor behovet for å søke etter gode og rasjonelle løsninger som kan bidra til å stimulere til ombruk i byggebransjen.
For å få til denne omstillingen er det behov for et system eller en struktur for å håndtere registrering, innsamling, restaurering, videreforedling og videresalg for materialer i bygg. Mulig gjenbruk i nye byggeprosjekter i regi av Oslo kommune er her en meget aktuell mulighet. Også private byggherrer er relevante aktører i en kommersiell sirkulær- og ombruksøkonomi. Vi ønsker derfor å utfordre leverandørene til å komme med innspill for en kommersiell arena for dette.
Vi ser også mulighet for å teste ut løsninger i kommende prosjekter, for å få på plass løsninger som fremmer ombruk i en større grad enn i dag. Prosjektporteføljen i Oslo kommune er løpende og stor. på det nåværende tidspunkt ser vi at følgende prosjekter i Undervisningsbygg og Omsorgsbygg kan være aktuelle for utprøving og gjennomføring av løsningsforslag som synliggjøres i konferansen:
Undervisningsbygg Oslo kf: Gran skole (rives 2018/2019) og Bolteløkka skole (totalrehabilitering).
Omsorgsbygg Oslo kf: Bryn Brannstasjon (rives 2019), Majorstutunet (rives 2021), Lille tøyen Sykehjem (rives 2019/2020), Hovedbrannstasjonen og Oppsal sykehjem.
Konferansen finner sted 26. 09. 2018, kl. 8: 30 til 11: 00. påmeldingslenke finnes i vedlagt invitasjon.
Anbud id:
532853
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 29. Juni 2018

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud