Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Digital arbeidsmiljøkartlegging DAK

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Digital arbeidsmiljøkartlegging DAK

Stami skal etablere ny løsning for digital innsamling av arbeidsmiljødata (dak), der forskere kan utarbeide og gjennomføre spørreundersøkelser. Systemet skal brukes til såvel engangs spørreundersøkelser og gjentakende dagbokundersøkelser, samt lagring av besvarelsene til forskningsrettet arbeid.
stami ser for seg en skybasert løsning, der målet er at en første versjon av løsningen skal være klar til bruk fra 01. 12. 2020. stami ser for seg en trinnvis implementering av dak fra første produksjonsdato og gjennom 2021.
stami er i utgangspunktet ute etter en standard løsning med tilpasninger/konfigurasjoner. En del av dak skal brukes til standard "medarbeiderundersøkelser" (mu). Denne løsningen skal gjøre det mulig å administrere medarbeiderundersøkelse til flere statlige virksomheter ved bruk av en selvbetjeningsløsning som inngår i den tekniske løsningen. mu skal kunne bestilles fra dfØ (Direktoratet for forvaltning og økonomistyring) sin «Arbeidsgiverportal». Hensikten er å tilby denne delen av løsningen til statlige virksomheter som ønsker å gjennomføre medarbeiderundersøkelser i egen virksomhet. Dette vil bli implementert gjennom et tredjeparts system som stami tenker å utvikle selv (aip). aip vil ta i mot bestillinger fra den enkelte statlige virksomhet, innhenter samtykke fra respondentene, og starte en standard undersøkelse i dak. Dette medfører at dak må ha api som muliggjør dette.
Tilbyderne må selv sørge for å koordinere eventuelle underleverandører, slik at det leveres tilbud på en komplett dak-løsning.
For nærmere informasjon viser vi til Bilag 1: Kundens behovsbeskrivelse.
Et utkast til selve konkurransegrunnlaget er lagt ved dette kvalifiseringsgrunnlaget. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å foreta mindre, ikke vesentlige endringer i dette grunnlaget før leverandører inviteres til å gi tilbud.
Deltilbud/grupper
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget iht foa §19-4, men har kommet til at det ikke er hensiktsmessig for denne anskaffelsen. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å anta hele eller deler av et #URL0# vil bli inngått kontrakt med en leverandør.
Anbud id:
666274
  • Sted:
  • Registrert:
    Lørdag 29. August 2020

Lignende oppdrag i

6 anbud