Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Digitalisering av eiendomsarkivet

Omfanget av arkivet som skal digitaliseres bygger på oppmåling og estimater utført av personer med erfaring fra fagfeltet. Arkivet er plassert i hengemapper, arkivbokser og permer i et rullearkiv i råde kommunes lokaler.
Papirarkivet utgjør: Se vedlegg 1
De aller fleste dokumenter er ensidige, men det er også et stort innslag av tosidige dokumenter. i de aller fleste mapper er det forekomst av både A4, A3 og større formater. For nærings- og offentlige bygg er det høy grad av storformattegninger.
Oppdraget omfatter digitalisering av saksmapper for perioden fra ca. 1950 til prosjektets oppstart. Alt som har dokumentasjonsverdi og er arkivverdig skal digitaliseres.
råde kommune vil for sin del stille med personell som kan gi råd der leverandøren er usikker på tolkningen av arkivmaterialet.
målebrev (kartprotokoller) skannes, digitaliseres og kobles slik at eiendommens relevante målebrev lett kan gjenfinnes i et søk.
Ovennevnte omfang medfører ingen forpliktelse for oppdragsgiver, eller rettigheter for leverandøren. Leverandør må legge til grunn at ovennevnte omfang av arkivet er beheftet med usikkerhet. Det er ment som en indikasjon på avtalens størrelse og omfang.
Anbud id:
635285
  • Sted:
    Råde
  • Registrert:
    Mandag 30. Mars 2020
Er du interessert i dette oppdraget?