Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Digitalt verktøy for kultursensitiv selvmordsforebygging, Helse Bergen HF

Ressurssenter om vald, traumatisk stress og sjølvmordsførebygging (rvts Vest) er et kompetansesenter for tjenestene i region vest innenfor selvmordsforebygging og selvskading, flyktninghelse og tvungen migrasjon, vold og seksuelle overgrep, samt kriser og psykososial beredskap. Les mer på #URL0#
rvts Vest tilbyr faste eller tilpassede opplæringsprogram, rådgiving i enkeltsaker, veiledning i grupper, møteplasser for fagutveksling, samt ulike nettressurser innenfor temaområdene.
rvts Vest er organisert som en enhet i Divisjon psykisk helsevern, Haukeland universitetssjukehus.
rvts Vest har utviklet et 2-dagers kurs i kultursensitiv selvmordsforebygging for fagpersoner som arbeider med selvmordsnære flyktninger og asylsøkere. Kurset er godt evaluert og har høy nytteverdi. i møte mellom fagpersoner og selvmordsnære brukere med etnisk minoritetsbakgrunn kan det imidlertid oppstå språkbarrierer som medfører at den selvmordsnære ikke får god nok hjelp.
For å møte de språklige barrierene er det behov for å utvikle et interaktivt digitalt verktøy som en del av kurset. Verktøyet skal bidra til å støtte fagpersoner i kartleggingssamtaler med den selvmordsnære. Verktøyets hoveddel består av en animert person som har dialog med den selvmordsnære på den selvmordsnæres eget morsmål.
Prosjektet har ønske om å utvikle flere animerte personer med ulike kulturelle og religiøse bakgrunner som den selvmordsnære kan finne tillit og trygghet i.
Anbud id:
658273
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Tirsdag 14. Juli 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Vestland

1 anbud