Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Diskos 2.0 - Prekvalifisering (Trade modul)

Bakgrunn
Diskos er en database administrert av Oljedirektoratet (od), brukt av oljeselskaper (Diskos medlemmer) for lagring, tilgang, handel og distribusjon av seismikk-, brønn- og produksjonsdata. Petroleumsloven krever at selskaper som opererer på norsk kontinentalsokkel rapporterer seismikk-, brønn- og produksjonsdata til myndighetene. Dette blir ivaretatt gjennom rapportering av data til Diskos nasjonale dataregister (ndr). Diskos består også av en Trade modul som brukes til å handle og bytte brønn- og seismikkdata som ligger i Diskos mellom Diskos medlemmer, og som følge av dette forespør endringer i rettigheter til data i seismikk og brønn modulene.
Diskos 2. 0 anskaffelsene
Diskos 2. 0 vil ha en kontraktør for seismikk, brønn og produksjons modulene for datalagring og funksjonalitet (separat anskaffelse) og en kontraktør for Trade modulen (denne anskaffelsen).
Diskos 2. 0 - Trade modulen
Denne anskaffelsen er fordelt over to kontrakter; en for implementeringsfasen (Difi ssa-t) og en for den operasjonelle fasen (Difi ssa-l). Varighet av ssa-l avtalene (etter implementeringsfasen er regulert i ssa-t kontrakten) vil være opptil 5 år. Kunden har opsjon på en forlengelse av ssa-l på inntil 3 år.
Diskos 2. 0 anskaffelsen skal bidra til maksimering av verdiskaping på norsk kontinentalsokkel til det norske samfunn, gjennom effektiv og ansvarlig ressursadministrering. målet er å dekke all nødvendig funksjonalitet for Diskos 2. 0 Trade modulen gjennom en kontraktør som er ansvarlig for sine underleverandører og tredjeparts leverandør (hvis relevant).
De viktigste målene for Diskos 2. 0 Trade modulen er å:
- implementere en løsning med bedre funksjonalitet og kapasitet enn den nåværende løsningen samt ivareta eller forbedre effektiviteten av aktivitetene som gjennomføres i Diskos
- digitalisere relevante manuelle arbeidsoppgaver for å effektivisere arbeidsstrømmene i Trade modulen
- sikre vedvarende tjenester i dagens funksjonalitet i overgangen til ny løsning
- tilrettelegge for handel av seismikk- og brønndatasett samt samhandle med Diskos 2. 0 seismikk- og brønnmodulen gjennom APIer
Anbud id:
624774
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Torsdag 9. Januar 2020