Elektriker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1382 Siste år
320 Siste 3 mnd
88 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Div. elektrikerarbeid i juni/juli

Registrert Dato: Tirsdag 20. April 2010

I forbindelse med oppussing av en leilighet trenger jeg en elektriker til å:
- se over det elektriske anlegget (at alt det eksisterende fungerer som det skal og at det er nok kurser til det som skal gjøres)
- legge opp noen punkter/stikkontakter på kjøkken til kjøleskap, induksjonstopp osv(er noen der fra før, men trenger et par til). samt et par punkter i stuen
- Etter nytt kjøkken er ferdig montert må det legges opp et par stikkontakter over kjøkkenbenk, samt evt koble opp spotter som er montert under kjøkkenbenk.
- skal senke tak og montere spotter på kjøkken, bad og i entreen så det må gjøres klart til montering av spotter samt montere spotter når takene er senket. Regner med at det blir ca 6 spotter på kjøkken, 4 i gang og 4 på badet.
- skal kanskje legge flis i entré, i så fall må en elektiker koble til varmemattene.

Fordel med kort reisevei og lett tilgjengelighet ettersom arbeidet blir spredt utover (fra ca 20 Juni til 15 Juli) etterhvert som oppussingen tar form.

Ønsker timespris på arbeidet inkl moms + priser på montering av spotter (gjerne eksklusiv og inklusiv selve spotten) og eventuelle andre priser som er faste "per enhet" som feks montering av stikkontaker i vegg etc.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere