Maskinentreprenør i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

502 Siste år
172 Siste 3 mnd
32 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Div. grunnarbeid på tomt

Registrert Dato: Mandag 04. Februar 2013

Til våren / sommeren har vi tenkt å få utført en del gravearbeid hos oss, og lurte på om vii den forbindelse ka få et estimat på hva dette vil koste.
Vi skal:

-lage oppstillingsplass for to biler. De står nå parkert på plenen. Vi må ha duk, subbus og grus. Område på ca. 5x6 meter omtrent.
-Vi har en nedgang til kjelleren hvor vi må grave ned isolasjon i bakken for å hindre tele i å komme under kjellerinngangen. Det må graves 1, 5 meter rundt inngangen, og 30 cm dypt visstnok.
-Den bakre delen av hagen vår ligger kanskje en halvmeter høyere enn resten av hagen etter at fyllmasse ble lagt på nabotomta da de bygde hus der for ti år siden. Vi har plantet hekk langs grensa og skulle gjerne ha gravd ut jorda innenfor hekken slik at hele hagen ligger på samme nivå. Tomtegrensa går på skrå slik at i den ene enden ligger hekken akkurat der hvor jorda skrår ned til hagen, og i andre enden er det kanskje 2-3 meter fra vollen begynner til hekken. Hekken er ca. 32 meter lang.

Jeg vet at det er veldig vanskelig for dere å gi en ordentlig pris ut i fra en beskrivelse som denne. Men kom gjerne på befaring. Vi jobber på dagene men er som regel hjemme fra kvart over fire omtrent.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maskinentreprenør

Befaring, Fyllmasse, Gravearbeid, Grus, Hekk, Isolasjon, Oppstillingsplass, Pris

Fredrikstad, Østfold

Avsluttet: Onsdag 20. Februar 2013