Elektriker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1029 Siste år
306 Siste 3 mnd
75 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Diverse el-installasjoner og rådgivning årnes

Registrert Dato: Mandag 14. Februar 2011

Jeg ønsker tilbud fra elektriker for arbeider som skal utføres i Øvre Hagaveg, 2150 Årnes.

Jobben kan utføres til våren, når snøen er borte. Tidspunkt må avtales i god tid på forhånd (min. 1 uke) pga. at jeg reiser en del ifm. jobben min.

Jeg ønsker pristilbud på hvert av punktene 1-5. Prisen må inneholde materiell (dersom ikke nevnt at det er kjøpt på forhånd), arbeidstimer, MVA. Ekstra kostnader for kjøring bør nevnes i tilbudet. Jobben må utføres av autorisert elektriker.

Spørsmål kan besvares telefonisk på 46 94 73 39 eller e-post seba-b@online.no. Ettersom jeg ikke kjenner spesielt til forskrifter og muligheter for El-installasjoner, kan det være nyttig med en befaring, som kan avtales telefonisk. Jeg er ikke norsk og setter derfor stor pris på veiledning av en fagperson i denne saken.

Hvis oversendelse av tilbud ikke er gratis, vennligst ikke svar. Jeg vil sette stor pris på en gratis befaring, slik at realistisk tilbud kan gis.

Dette er behovet:
1) I garasjen (tilknyttet boligen):
a. Montere lysrørarmatur (den er nylig kjøpt nytt med lysrør):
- Ta bort gammel lampe
- Montere og tilkoble den nye
- Ledning skal bare skiftes dersom det er nødvendig (opplegg fra 1970-tallet), og den kan i så fall festes på vegg og tak eller legges i PVC- eller flexrør (flexrør har jeg)

b. Skifte ut gammel stikkontakt
- Stikkontakt / materiell må inngå i prisen
- Ledningen kan evt. gjenbrukes, med mindre elektriker anbefaler å skifte den (se ovenfor)

c. Ny stikkontakt i taket
- Trenger ny kontakt og materiell
- Skal brukes til elektrisk portåpner, som er midlertidig tilkoblet med skjøteledning

2) Inngangsparti / utvendig:
Vektlykt er montert, og jeg vurderer å skifte den ut med en lykt med bevegelsesmelder. Ønsker tilbud på lykt / materiell og jobb.

3) Uthus:
Uthuset står fritt, men det er bare en meter mellom garasje og uthus. Det er installert både lysrørarmatur og stikkontakter i uthuset, men anlegget er ikke tilkoblet strømnettet. Installasjonen ser for meg fagmessig og ganske nytt ut. Opplegget er for tiden slik at man kan legge skjøteledning mellom to utekontakter (fra garasjen til uthuset), men denne løsningen er jeg ikke enig i, og jeg bruker den sjelden. Forrige huseier kunne ikke si meg noe om anlegget, og dokumentene som jeg fant i det forholdsvis nye sikringsskapet i huset sier ikke noe om uthuset. Jeg ønsker derfor
- Fagmessig vurdering om installasjonen som finnes kan benyttes videre
- Hvis installasjonen kan benyttes, ønsker jeg å få koblet permanent strømledning fra garasjen til uthuset, gjerne med mulighet til å stenge strømmen i uthuset med en ekstra bryter. Alt materiell må skaffes av elektriker og må inngå i prisen.
- Dersom sistnevnte ikke er mulig, f.eks. fordi anlegget må kobles til sikringsskapet med ny ekstra ledning / kurs, hva må til for å gjøre det, og hva vil det koste? Sikringsskapet i boligen er fra 2008, og det er maks. ca. 20 meter langs innvendige vegger til garasjen, og så det korte stykket til uthuset. Jeg vil helst ikke grøfte lengre strekninger utvendig langs huset og i hagen. Her trenger jeg rådgivning ift. en god, sikker og rimelig løsning.

4) Terrasse:
Til sommeren skal jeg bygge ny terrasse med utgang fra stua. Før denne jobben starter ønsker jeg følgende utvendige installasjoner:
a. Vegglykt: selve lampen er kjøpt, men den må monteres og tilkobles. Bryter trengs, og den skal helst monteres i stua.
b. Utestikk med tre uttak, frostsikker: må leveres komplett av elektriker, festes på husveggen
c. Ledninger må legges, enten ved å koble sammen med ledninger i stua (stikkontakt rett ved døren) eller med nytt opplegg fra sikringsskapet (ca. 15 meter avstand) etter installatørens vurdering

5) Bad:
Vifte på badet virker ikke, selv om den ikke er eldre enn ca. 4 år, da forrige eier pusset opp badet. Vifta er innebygd i veggen og kan lett trekkes ut. Diameter 10 cm. Jeg vet ikke om selve vifte er ødelagt eller om det er en annen feil. Hvis den må skiftes, hva vil det koste?

På forhånd takk for tilbakemelding på e-post.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere