Elektriker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1453 Siste år
401 Siste 3 mnd
79 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Diverse elektrikkerarbeide

Registrert Dato: Mandag 04. Oktober 2010

Bad:
Vi har tatt ut en gammel varmtvannsbereder fra rommet og plassert den i en bod i etasjen under. Dermed ligger det en gammel ledning inn i rommet som må fjernes.
Vi har også skiftet baderomsmøbler i rommet og skal skifte et lysarmatur over vasken. Dette armaturet har vi liggende fra det nye baderomssettet vi har montert.
Det er for lite lys i dette rommet. Her må vi rådføre oss med en elektriker og høre hvilke muligheter som finnes. En eller annen form for lampe eller spotlights må monteres.
Vi har to kontakter i rommet som er beregnet på vaskemaskin og tørketrommel. En kontakt er bak hvitevarene og en er i taket. Vi skulle svært gjerne hatt to kontakter ved siden av hverandre bak hvitevarene slik at vi slipper en lang ledning opp i taket hvis begge skal brukes.

Innebod:
I boden er det kun en kontakt med to stikk. Begge er nødt til å brukes på grunn av det utstyret som stå der i dag ( varmtvannsbereder ). Det hadde kanskje vært best å fått en ekstra kontakt slik at det er mulig å bruke annet utstyr i rommet når det er behov for det, f.eks skotørker og lignende. Opprinnelig har det vært en 10A kurs her, men den er skiftet til en automatsikring på 13A. Det må måles om dette er godt nok pga av at varmtvannsberederen står her.

Kjøkken:
Det var en gammel styringsbryter på veggen hvor man kunne regulere varmen i varmtvannsberederen. Denne ble tatt ut etter at berederen ble fjernet fra badet. Vi må få fjernet restene fra dette bryterpanelet. Har hørt at det kan være mulig å sette inn en kontakt her, eventuelt blokkere dette med et lokk.
I tillegg har vi tre vanlige kontakter i dette rommet som vi ønsker å få sjekket. To stykk er litt løs og en har vist antydning til blått lys ved innplugging. Har en mistanke om at tidligere eiere av huset har løsnet kontaktene under oppussing og så festet dette for dårlig.

Toalett underetasje:
Rommet er totalrenovert etter vannskade og vi ønsker å få montert et skap med lys her, eventuelt bare en eller annen form for lys. Vi vil kjøpe dette lyset selv, men det må monteres på en forskriftsmessig måte.

Alt som står ovenfor er ting som vi må få gjort noe med.
I tillegg til dette er det et par ting vi vurderer å få gjort utendørs. Lister dette opp slik at det kan prissettes. Deretter vil vi vurdere om det er aktuelt å gjøre noe med det i år.

1. Vi ønsker å få lys på en utebod som står ca. tre meter fra huset. Det er også ønskelig å montere en utekontakt ved boden for å lette hagearbeid og bruk av elektrisk utstyr i dette området.

2. Vi har seks stykk "steiner med halogenlys" som står ved en sidetrapp. I dag henter vi strøm til disse fra en bod som er tilknyttet huset. Dette medfører et lengre ledningsstrekk og skjøteledninger. Her bør det kanskje lages en utekontakt i området rundt lampene.

3. På framsiden av huset vårt så finnes det ikke noen utekontakter og all strøm må hentes fra innsiden av boden som er tilknyttet huset. Vi ønsker å få prissatt en dobbelkontakt ifm utebelysningen / steinene ved sidetrappen.

4. Det er ønskelig å få prissatt en utekontakt på terrassen på baksiden av huset. Vi kan hente strøm gjennom verandadøren og eventuelt hvis vi får en kontakt på uteboden som står i hagen. Dette gir et lengre ledningsstrekk. Ved å få montert en utekontakt på terrassen vil vi slippe alle disse ledningene hver gang vi skal gjøre noe på verandaen.

Vi ønsker å få ferdigstilt dette arbeidet før det blir snø og for hardt i jorden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere