Snekker i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

300 Siste år
94 Siste 3 mnd
20 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Diverse utbygginger på eksisterende tomannsbolig

Registrert Dato: Fredag 05. April 2013

Beskrivelse av utbygginger i Hagebyvegen, 9009 Tromsø

Generelt om anbudet
Byggeperiode er satt til ultimo mai til medio august. De som kan og vil gjennomføre deler av prosjektet i denne perioden kan kontakte undertegnende for mer informasjon (tegninger, bilder etc), samt avtale møte og besiktelse. Byggherre er innforstått med at underliggende informasjon er mangelfull, men den gir et utgangspunkt for å få kontakt med mulige utbyggere.

Anbudet skal kun bestå av arbeidsomkostninger fordelt på de ulike fasene, og hva arbeidet omfatter / ikke omfatter. Byggherre vil skaffe til vege materialer etter eget ønske og i samarbeid med utbygger. Han vil selv foreta innredning av de ulike rom (sparkling, maling, tapetsering, gulv belegg / parkett / fliser / listing av innvendige vinduer etc. ), samt maling / beising utvendig. Elektriske installasjoner vil også byggherre være ansvarlig for – om ikke utbygger har kompetanse til å gjøre dette. Utbyggingen vil ikke ha behov for VVS-tjenester. Byggherre vil selv også fjerne uttatte masser og byggeavfall, samt rydde byggeplass i henhold til behov.

Byggherre vurderer selv å gjøre fase 1 og / eller 2, men dette avhenger av anbud fra mulige utbyggere. Det samme gjeler utleie av stilasjer i byggeperioden.

Fase 1: Riving av eksisterende karnapp (fra ultimo mai)
Karnappet mot øst er i dag på 3, 4 x 1, 6 m over 2 etasjer og stå på tre påler i murhøyde. En fasade (3, 4 m) er knyttet opp mot hovedhus. Det eksisterende karnapp skal rives og erstattes med et nytt og noe større karnapp bygd på grunnmur. Byggherren vil selv fjerne materialene fra byggeplassen.

Fase 2: Grunnarbeid for karnapp / tilbygg (primo juni)
Det nye karnappet får en brutto grunnflate på 5 x 3m. Det må graves rom for en såle og grunnmur for dette tilbygget. Jeg regner med ca. 1 m dybde i drenert muldgrunn uten berg. Sålen armeres og bygges i standard kvalitet, og muren bygges med isolerte blokker. Muren har to vinduer mot øst og integreres med eksisterende mur. I forbindelse med dette arbeidet må det meisles ut et dørparti på ca. 1. 5 m mot eksisterende kjøkken i sokkeletasjen. Deler av dette er i dag et vindu i eksisterende mur. Konstruksjonen må sannsynligvis forsterkes med ny drager i dette partiet. Utvendig gjøres tilbygget klart til maling og påføring av masse, dvs. At utbygger gjør klar drenering, papp / utvendig isolasjon og det som trengs for hindre fukt og andre skader. Innredning av kjellerdelen foretas av byggherre. Det elektriske arbeidet skal ikke inngå i anbudet.


Fase 3: Takoppløft (fra medio juni)
Dagens takoppløft er på 3, 1 m og skal utvides med ca. 2, 5 meter på begge sider. Det skal også flyttes litt frem slik at det kommer parallelt med yttervegg mot øst. Arbeidet vil også omfatte bytting av vindu i eksisterende karnapp, samt bytte all takstein (samme merke / farge) på eksisterende karnapp og det som blir igjen av eksisterende tak mot øst. Utvendig gjøres takoppløftet klart til beising og maling, dvs sett inn nye vinduer med utvendig listing, beslag og oppføring av takrenner. Byggherre vil selv foreta isolering og oppføring av innvendige plater i vegger, gulv og tak – samt stå ansvarlig for å få gjort det elektriske arbeidet.


Fase 4: Bygge nytt karnapp / tilbygg (fra medio juni)
Det nye karnappet er på 5 x 3 m i to etasjer bygges på ny grunnmur (se fase 2). Som det fremgår av tegningen må det tilpasses takoppløft og få noe annen takvinkel enn i dag. I forbindelse denne delen skal det også bygges en liten lufteveranda i 2. Etasje (1, 2 x 2, 6 m).
Utvendig gjøres tilbygget klart til beising og maling, dvs sett inn nye vinduer med utvendig listing, beslag og oppføring av takrenner. Isolering og oppføring av innvendige plater i vegger, gulv og tak (1. Og 2. Etasje) inngår i arbeidet, mens elektrisitet holdes utenom.

Fase 5: Påbygg av eksisterende inngangsparti (fra medio juni)
Dagens inngangsparti / tilbygg er på 6 x 2 m. Dette skal utvides med 2 m i lengderetningen og gå ut i 3 m i bredden mot veg. Utvidelsen blir på ca. 5 kvm. over 2 etasjer, og det nye taket felles inn i eksisterende konstruksjon. Dagens yttervegg på 2 m bredd i to høyder må rives. Endringene medfører at det blir to separate innganger; en mot nord og en mot vest (mot veg). Byggherre vil selv støpe 2-3 påler i grunnen for den delen av bygget som går utenfor eksisterende grunnmur (ca 1). Utvendig gjøres tilbygget klart til beising og maling. Byggherre vil selv foreta isolering og oppføring av innvendige plater i vegger, gulv og tak – samt stå ansvarlig for å få gjort det elektriske arbeidet.
Arbeidet som ønsket utført av utbygger vil omfatte:
- Rive eksiterende yttervegg / føre opp tilbygg klar til utvending beising
- Sette inn 3 nye vinduer m / listing
- Sette inn 2 ytterdører m lising
- Bytte takstein på eksisterende tak i tilsvarende kvalitet
- Bygge to takutstikk over inngangspartiene (m / takstein).