Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Foto og video i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Dokumentarfilm "Kulturlivet flytter inn"

Byrådsavdeling for kultur mangfold og likestilling og byrådsavdeling for eldre, helse og frivillighet ved etat for sykehjem, har mottatt tilskudd fra Statsforvalteren til samarbeidsprosjektet «Kulturlivet flytter inn». Det er ansatt fire profesjonelle kulturarbeidere som skal arbeide ved alle langtidssykehjem og omsorg pluss boliger i Bergen kommune, innenfor følgende kultur utrykk: bevegelse, musikk, kunst og historiefortelling. De fire utøverne skal være omtrent en måned på hver institusjon, og hver kulturarbeider skal innom totalt 8 institusjoner. De fire utøverne skal arbeide sammen med beboerne og personalet. Det skal altså ikke være ren underholdning, men det skal settes søkelys på aktiv medvirkning og samskapning. Dette er et spennende og fremoverlent prosjekt for byens langtidssykehjem og omsorg pluss boliger.
Generelt
Oppdraget gjelder produksjon av en 7 - 10 min ferdig redigert og tekstet film som skal dokumentere prosjektet «Kulturlivet flytter inn» på byens langtidssykehjem og omsorg pluss boliger i Bergen kommune. Prosjektet skal gjennomføres inneværende år med oppstart 9. 4. 2021 - 31. 12. 2021. Film teamet skal følge prosessen gjennom året, og fange de gode øyeblikkene på film. Samtale med beboere, pårørende, personalet og kulturarbeidere er også viktig å ha med seg i filmen, som blant annet skal brukes til å dokumentere prosjektet, og bli brukt til fremvisning på konferanser om eldreomsorgen lokalt og nasjonalt
Om oppdraget
Bergen kommune ved byrådsavdeling for kultur, mangfold og likestilling ønsker å motta tilbud fra leverandører til å lage en dokumentarfilm på 7 - 10 min ferdig redigert og tekstet. Filmen skal dokumentere prosjektet «Kulturlivet flytter inn» på byens langtidssykehjem og omsorg pluss boliger i Bergen kommune. Prosjektet skal gjennomføres inneværende år med oppstart 9. 4. 2021 - 31. 12. 2021.
Oppdragsgiver inviterer til oppstartsmøte for utarbeidelse av fremdriftsplan/produksjonsplan for filming sammen med leverandør. Leverandøren må gjøre forundersøkelser med samtaler med kulturmedarbeider, ansatte og beboere. Det er ønskelig at samtaler og filming foregår over en periode på 4 - 8 uker, men vi ønsker å ha med oss start, midten og sluttperspektivet.
Budsjett
200 000, - (eks. Moms)
Oppdragsgiver ønsker at leverandør foreslår en løsning hvor krav i konkurransegrunnlaget er ivaretatt.
Tilbyder bes foreslå en fullstendig ramme for produksjon av en 7 - 10 minutters ferdig reedigert og tekstet film.
Personvern
Personvern må ivaretas, og det må innhentes samtykke til å bli filmet. Dersom beboere ikke har samtykkekompetanse, må pårørende gi skriftlig samtykke. Det må komme frem av samtykket hva filmene skal brukes til. Ansatte må muntlig samtykke.
Smittevern
Produksjonen må følge gjeldende smittevernregler.
Tidsramme
Prosjektet skal gjennomføres inneværende år med oppstart 9. 4. 2021 - 31. 12. 2021.
Opsjons
Oppdragsgiver kan velge å innløse opsjonen i flere omganger, f. Eks. For 1 år av gangen.
En eventuell forlenging skal skje med minimum 2 måneders skriftlig varsel før utløpet av en avtaleperiode.
Oppdragsgiver ønsker å ha muligheten til å innløse en opsjon på forlenging av filmprosjektet til å lage en større dokumentar, som så å si vil være identisk med hovedoppdraget.
Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å foreta en ny utlysning av opsjonsdelen hvis det f. Eks. Skulle oppstå endringer i omfang eller behov.
Metode
Vi ønsker innledningsvis en kort men utfyllende biografi om tilbyder, hvem tilbyder er og andre prosjekter tilbyder har jobbet med. Eksempler fra referanseprosjekter er ønskelig.
Arbeidsform
Tilbyder bes foreslå en fullstendig ramme for produksjon av en 7-10 minutters ferdig redigert og tekstet film.
Anbud id:
709943
  • Sted:
    Volda, Bergen Kinn, Etne, Sveio, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes, Kvinnherad, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Voss, Kvam, Samnanger, Bjørnafjorden, Austevoll, Øygarden, Askøy, Vaksdal, Modalen, Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden, Gulen, Solund, Hyllestad, Høyanger, Vik, Sogndal, Aurland, Lærdal, Årdal, Luster, Askvoll, Fjaler, Sunnfjord, Bremanger, Stad, Gloppen, Stryn  Vis alle
  • Registrert:
    Lørdag 3. April 2021

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

2 anbud