Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Aktiv

DPS - byggadministrasjon

Følgende roller vil bli anskaffet via denne dynamiske innkjøpsordningen;
- pl Prosjektleder
- pgl Prosjekteringsgruppeleder
- bho Byggherreombud
- bl Byggeleder
- kp hms/sha koordinator prosjektering (ref. bhf)
- ku hms/sha koordinator utførelse (ref. bhf)
- itb Koordinator
Alle kvalifiserte søkere vil bli tatt opp i ordningen. søknad og opptak vil skje kontinuerlig under hele ordningens varighet. Konkurranser vil bli publisert innad i ordningen. Behov, omfang, krav til leverandør og tildelingskriterier vil fremkomme av den enkelte konkurransene.
Ordningens verdi anslås til å være i størrelsesorden 10 mill eks. Mva. årlig. Denne verdien er ikke bindende for oppdragsgiver hva gjelder uttak i ordningen.
Oppfordring til leverandører som søker om å bli tatt opp i den dynamiske innkjøpsordningen
For leverandørene som blir tatt opp i den dynamiske innkjøpsordningen, vil det være liten risiko og lite arbeid knyttet til søknad om opptak i ordningen. Leverandørene i den dynamiske ordningen sikres varsel og informasjon når nye konkurranser innenfor ordningen publiseres. Stavanger kommune oppfordrer alle interesserte leverandører å søke om opptak i ordningen.
Oppdragsgivers formål er å tilpasse anskaffelsen som publiseres i den dynamiske innkjøprodning. i dette ligger at det ikke er påkrevd at alle kvalifiserte leverandører skal kunne levere på alle etterspurte roller. Leverandør avgjør selv hvilke konkurranser de ønsker å delta i.
Krav til søknaden
Dokumentasjon på oppfyllelse av kvalifikasjonskravene skal sendes inn i forbindelse med søknad om opptak i den dynamiske ordningen. Det vil bli etterspurt oppdatert dokumentasjon på kravene fra vinner i de ulike konkurransene.
søknad kan sendes gjennom hele den dynamiske ordningens varighet (2031). Vi oppfordrer derimot leverandører til å sende inn søknad snarlig, ettersom det kun er kvalifiserte leverandører som vil få tilgang til kommunens konkurranser i denne ordningen.
Anbud id:
692819
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Mandag 18. Januar 2021

Lignende oppdrag i Rogaland

3 anbud