Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

DPS Byggeleder, Byggherredombud og prosjektleder

Dps (Dynamisk innkjøpsordning) for Byggeleder, Byggherreombud og Prosjektleder
Beskrivelse av anskaffelsen
Nordland fylkeskommune forventer i de kommende år å ha investeringsprosjekter i ulike størrelser og kompleksitet, herunder nybygg, tilbygg/påbygg, ombygging, rehabilitering og lignende. Oppdragene vil i hovedsak være knyttet til skolebygg, tannklinikker, administrasjon og kulturbygg.
Innkjøp av rådgivertjenester er en vesentlig suksessfaktor ved gjennomføring av byggeprosjekter og man ønsker å knytte til seg et bredt tilfang av dyktige rådgivere. Alle leverandører som tilfredsstiller kvalifikasjonskravene vil få delta i dps Byggeleder, Byggherreombud og Prosjektleder.
Leverandøren må rå over personell med nødvendig kompetanse til å gjennomføre de beskrevne rådgivnings og/eller kontrolloppgaver.
Oppdrag vil bli kunngjort som begrensede konkurranser der leverandørene som deltar i dps vil bli invitert til å gi tilbud. Nye leverandører kan fortløpende kvalifisere seg til å delta i ordningen.
for mer informasjon om dps - Se nettside hos difi
En deltakelse i dps innebærer ingen leveringsplikt. Hver leverandør må på selvstendig grunnlag vurdere om oppdragene som kunngjøres passer i forhold til kapasitet, kompetanse, tid, sted og størrelse.
Årlig volum vil kunne variere på bakgrunn av endringer i behov, bevilgninger, organisering og andre rammevilkår. Den anslåtte årlige verdien av denne dps er ca. 5 millioner nok eks mva. Fylkeskommunen forplikter seg imidlertid ikke til et bestemt volum eller beløp, men til å dekke sitt faktiske behov.
For større og sammensatte prosjekter, eller prosjekter hvor det anses å foreligge et behov for spesiell kapasitet/kompetanse/erfaring, eller hvor andre relevante forhold tilsier det, kan det bli utlyst en egen konkurranse på doffin/ted. Fylkesfylkeskommunen tar selv stilling til om det ut fra oppdragets art er formålstjenelig med en konkurranse utenfor dps.
Hva er Dynamisk innkjøpsordning (dps)
En dynamisk innkjøpsordning er en fullstendig elektronisk prosess som gjør tilbudsprosessen enklere og raskere både for oppdragsgiver og leverandører.
Slik fungerer en dps
1. først kunngjøres en begrenset anbudskonkurranse på Doffin.
2. Alle søknadene om kvalifisering behandles og alle leverandører som oppfyller kvalifikasjonskravene blir tatt opp i ordningen.
3. først når det skal kjøpe inn en konkret ytelse, bes det om tilbud fra leverandørene.
Avrop/anskaffelser skal gjennomføres på denne måten:
1. Alle leverandører som er med i ordningen, vil bli inviteres til å gi tilbud. Tilbudsfristen skal være på minst 10 dager hvis ikke oppdragsgiver og leverandører blir enige om en kortere frist.
2. Kontrakt tildeles etter at tilbudene er vurdert i henhold til tildelingskriteriene som er oppgitt i kunngjøringen. Tildelingskriteriene vil variere og vil være tilpasset hvert enkelt avrop.
Nye leverandører kan tas opp så lenge ordningen varer
Den første søknadsfristen for kvalifisering gjelder bare for den første anskaffelsen i ordningen. Deretter kan nye leverandører når som helst søke om å bli tatt opp. Alle nye kvalifiserte leverandører skal inviteres til å delta i de videre konkurransene under ordningen.
For at nye leverandører skal kunne få vite om ordningen og søke om å bli tatt opp, må ordningen ligge kunngjort på Doffin med all nødvendig informasjon tilgjengelig under hele dens levetid.
Anbud id:
497909
  • Sted:
    Bodø, Narvik Bindal, Sømna, Brønnøy, Vega, Vevelstad, Herøy (Nordland), Alstahaug, Leirfjord, Vefsn, Grane, Hattfjelldal, Dønna, Nesna, Hemnes, Rana, Lurøy, Træna, Rødøy, Meløy, Gildeskål, Beiarn, Saltdal, Fauske, Sørfold, Steigen, Lødingen, Evenes, Røst, Værøy, Flakstad, Vestvågøy, Vågan, Hadsel, Bø, Øksnes, Sortland, Andøy, Moskenes, Hamarøy, Tjeldsund  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 22. November 2017