Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1563 Siste år
474 Siste 3 mnd
158 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drenering av bolig

Registrert Dato: Mandag 05. April 2010

Drenering av en bygning på ca 9 m x 19 m.
Prisen inkluderer:

Drenering . Slemming av mur. Tetting av 1 stk sprekk i grunnmur. Grunnmursplast ved grunnmur, inkl. topplist. Separerte drensledninger og takvannsledninger, med mulighet for staking, samt tilkobling til eksiterende avløpsrør. Tilbakefylling av drenerende masser (single) inkl fiberduk i skille. Fall, dybde på rør osv forutsettes utført etter anbefalinger gitt i byggforsk.

Spesielle momenter ved jobben: Bygningen har to stk verander vist på vedlagt bilde. Etter at eksisterende masser er gravd vekk skal det legges utvendig isolasjon, samt skjæres ut nye vinduesåpninger i grunnmuren. Det må settes av tid slik at dette kan la seg gjøre. Det skal etableres 4 stk lysgraver rundt huset, som antakelig må kobles til nye drensrør. Boligen er kun koblet til kommunalt vann og avløpssystem med 1 stk 5’’ avløpsrør i sement.

Om mulig er det ønskelig at tilbydere kan komme på befaring på stedet for best mulig å kunne prisgi jobben, samt komme med evt faglige innspill i forbindelse med hva som bør gjøres. Dato for ferdigstillelse avtales nærmere, men det er ønskelig med utførelse i vår om mulig.


Opsjon: Veien inn til bygningen er en grusvei i dårlig stand, som opsjon ønskes det tilbud på å sette denne i stand, dvs grave opp og legge et tilstrekkelig lag med nye masser til å ha en holdbar grusvei.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere